Jullie hebben het ongetwijfeld al gezien, de vernieuwde website van onze vereniging is live! De afgelopen periode is er hard gewerkt om de site in een nieuw jasje te steken en belangrijke functies hieraan toe te voegen.

Bekijk de uitslagen, standen en programma van jouw team

Dankzij een koppeling met Sportlink kun jij voortaan alle uitslagen, standen en het programma van jouw team of andere teams van Margriet gewoon op de website van Margriet bekijken. Is dat niet handig? Kijk snel rond op de website, wij zijn erg benieuwd naar jullie reacties!

Princen Group en Geert-Jan Princen bedankt!

Met de live-gang van de website komt er ook een einde aan het tijdperk waarin Princen Group, en Geert-Jan Princen in het bijzonder, de website verzorgde. Na maar liefst 19 jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor het onderhouden van de site en het plaatsen van alle berichten draagt hij het stokje over. Namens alle Margrieters is hij door Mandy Bimbergen alvast in het zonnetje gezet. Geert-Jan, ontzettend bedankt!

Is jouw nog iets opgevallen aan de website? Of zou jij een bijdrage willen leveren om één van de pagina’s op de site te verbeteren qua tekst of beeldmateriaal?
Mail dan naar sponsoring@rksvmargriet.nl.

Deel dit nieuwsbericht!