Vrijwilligers bij RKSV Margriet

Vrijwilligers vormen het kloppende hart van elke voetbalvereniging en dus ook bij R.K.S.V. Margriet. Zonder hun onvermoeibare inzet en toewijding zou geen enkele club kunnen floreren. Het succes van een voetbalclub is onlosmakelijk verbonden met de bereidheid van mensen om hun tijd en energie vrijwillig in de organisatie te investeren. Of het nu gaat om een bijdrage in het bestuurd, het tappen van een biertje, het organiseren van evenementen, of het trainen van jeugdspelers, vrijwilligers zijn de ruggengraat van elke vereniging.

Jan van Leest
Jan van LeestBestuurslid Vrijwilligerszaken

Binnen Margriet zijn er vele tientallen vrijwilligers actief. Uiteraard is het een hele klus om hen te begeleiden en alle vrijwilligers activiteiten in goede banen te leiden. Daarom hebben we bij Margriet een hoofd Vrijwilligerszaken. Jan van Leest gaat binnen Margriet over alle vrijwilligerszaken en is daarnaast bestuurslid van R.K.S.V. Margriet. Dit is uiteraard een cruciale rol als het gaat om het coördineren van vrijwilligerszaken.

Vrijwilliger worden?

Ben je geïnteresseerd om vrijwilliger te worden en deel uit te maken van ons geweldige vrijwilligersteam en een bijdrage te leveren aan de voetbalvereniging,  dan moedigen we je van harte aan om contact op te nemen met Jan van Leest. Samen kunnen we blijven bouwen aan de toekomst van onze club en ervoor zorgen dat voetbal voor iedereen toegankelijk en plezierig blijft. Vrijwilligers vormen de kern van onze vereniging, en jouw bijdrage kan echt het verschil maken.

Ben je aan het oriënteren en wil je graag eerst even met iemand spreken alvorens je reageert op een functie? Neem dan contact op met Jan van Leest via vrijwilligerszaken@rksvmargriet.nl of bel 06-41424075.

Vacatures binnen Margriet

Binnen een vrijwilligers organisatie als Margriet zijn vele handen welkom. Je kunt dus altijd iets betekenen.
Een overzicht van functies kun je bekijken en downloaden door hier te klikken en het document functies te openen.

Op het moment dat er functies binnen de vereniging vacant zijn, vind je hieronder de beschrijvingen van deze vacatures en met wie je contact op kunt nemen mocht je interesse hebben. Bezoek deze pagina regelmatig want er zijn nog vacatures in aantocht.