RKSV Margriet en s.v. O.S.S.’20 bundelen hun krachten om het meiden- en vrouwenvoetbal in
Oss een nieuwe impuls te geven. Vanaf het seizoen 2024-2025 trappen ze af met een
gezamenlijke SVO (Samenwerkende Vrouwen Opleiding). Op 8 maart, Internationale
Vrouwendag, geven we het startsein voor deze unieke samenwerking.

Vanaf het seizoen 2024-2025 trappen ze af met een gezamenlijke SVO (Samenwerkende Vrouwen Opleiding). Op 8 maart, Internationale
Vrouwendag, geven we het startsein voor deze unieke samenwerking.

Voor elke speelster een plek!
De samenwerking tussen RKSV Margriet en s.v. O.S.S.’20 is een antwoord op de uitdaging om speelsters goed in te delen op basis van niveau en leeftijd. Met de oprichting van de SVO kunnen de speelsters nu de kans krijgen om te voetballen in een team dat past bij leeftijd en niveau wat bijdraagt aan een positieve ervaring.

Ons doel? Voetbalplezier voor iedereen!
Het doel van deze unieke samenwerking is om elke speelster met plezier te laten voetballen. Door een omgeving te creëren waar zowel prestatief als recreatief voetbal wordt aangeboden, streeft de SVO ernaar dat iedere speelster zich op haar eigen wijze kan ontwikkelen in een veilige en stimulerende omgeving.

De derde grootste club van Nederland
Door hun krachten te bundelen, worden RKSV Margriet en s.v. O.S.S.’20 samen één van de grootste meidenvoetbalorganisaties van Nederland. Speelsters blijven lid van hun moedervereniging, maar maken ook deel uit van deze grotere, vernieuwde structuur.

Een nieuwe identiteit
Een nieuwe samenwerking vraagt om een frisse identiteit. De samenwerkende clubs zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuwe naam, logo en clubkleuren. De input van speelsters en staf is hierbij cruciaal, wat zorgt voor een breed gedragen enthousiasme en betrokkenheid bij het vormgeven van deze nieuwe identiteit.

Sluit u aan bij deze bijzondere samenwerking?
Dit initiatief biedt lokale bedrijven en organisaties een unieke kans om deel uit te maken van een beweging die bijdraagt aan de ontwikkeling van meiden- en vrouwenvoetbal in Oss. Door sponsor te worden, steun je niet alleen de groei en ontwikkeling van jong vrouwelijk talent, maar draag je ook bij aan een project dat waarden als samenwerking en sportiviteit vooropstelt. Dit is een uitgelezen kans om een positieve impact te maken in de regio en de toekomst van het
meiden- en vrouwenvoetbal in Oss samen vorm te geven.

Voor meer informatie of sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met:
RKSV Margriet : meidenvoetbal@rksvmargriet.nl
s.v. O.S.S.’20 : meiden@oss20.nl

Deel dit nieuwsbericht!