Komend seizoen zal Jens van de Camp deel gaan uit maken van de jeugdopleiding van NEC NIJMEGEN. Als RKSV Margriet zijn we hier natuurlijk heel erg trots op!

Beste Margrieters,

Komend seizoen zal Jens van de Camp deel gaan uit maken van de jeugdopleiding van NEC NIJMEGEN. Als RKSV Margriet zijn we hier natuurlijk heel trots op. Betekent dat we het als jeugdopleiding ook goed doen.

Toen Jens overkwam van NLC’03 ontpopte hij zich al heel snel als een handige dribbelaar in de kleine ruimte. Als klein ventje was hij door zijn hoge intensiteit en snelle dribbels vaak onnavolgbaar voor zijn tegenstanders. Tegenstanders moesten hem vaak afstoppen door een overtreding te maken.

Toen Jens bij de JO11-1 van Margriet speelde werd helemaal duidelijk dat hij beschikt over een bovengemiddeld talent. Goede technische vaardigheden, super gedreven en de absolute wil om beste te zijn. Dit alles heeft er aan bij gedragen dat Jens vanaf het seizoen 2024/2025 een contract heeft bij de voetbalacademie van N.E.C./ DFDS.

Wij wensen Jens namens de gehele jeugdopleiding van RKSV Margriet dan ook een mooie toekomst toe bij deze mooie profclub en hopen hem nog vaak te mogen begroeten bij RKSV Margriet, waar de deur vanzelfsprekend altijd voor hem open blijft staan.

Peter van Hees

Hoofd Opleidingen Onderbouw

RKSV Margriet

Deel dit nieuwsbericht!