Dutz Eyewear nieuwe Hoofdpartner SVO OMC24

 

We zijn verheugd om Dutz Eyewear aan te kondigen als de eerste Hoofdpartner van SVO OMC24. De samenwerking is overeengekomen voor een periode van drie jaar. In deze periode zal Dutz Eyewear prominent aanwezig zijn op de nieuwe wedstrijdshirts van OMC24.

Roland Vandermeulen, eigenaar van Dutz Eyewear, aarzelde niet lang om contact met ons op te nemen met een aanbod voor samenwerking. Roland ziet dit als een uitgelezen kans om OMC24 te ondersteunen in haar missie om het meiden- en vrouwenvoetbal te ontwikkelen. We zijn ervan overtuigd dat dit partnership gaat leiden tot wederzijds succes en groei, zowel op als buiten het veld.

Over OMC24
RKSV Margriet en s.v. O.S.S.’20 bundelen hun krachten om het meiden- en vrouwenvoetbal in Oss een nieuwe impuls te geven. Vanaf het seizoen 2024-2025 trappen ze af met een gezamenlijke SVO (Samenwerkende Vrouwen Opleiding).

Over Dutz Eyewear
Dutz Eyewear ontwerpt en produceert kleurrijke, draagbare brilmonturen die via een netwerk van onafhankelijke opticiens in meer dan 40 landen aan consumenten worden aangeboden.

Deel dit nieuwsbericht!