Beste deelnemers aan het wijktoernooi,

Aanstaande zaterdag is het zo ver en wordt het BBQuality wijktoernooi gehouden bij RKSV Margriet. Hierbij sturen wij jullie de belangrijkste mededelingen. Deel deze gerust met jouw teamgenoten.

Speelschema op Tournify

Dit jaar gaan wij gebruik maken van de app Tournify. Via onderstaande link kunnen jullie het speelschema voor zaterdag bekijken. Gedurende het BBQuality wijktoernooi worden de standen continu bijgewerkt en zie je de standen en de route naar de finale. Deel deze link met je team zodat iedereen op de hoogte is.
https://www.tournify.nl/live/wijktoernooi

BBQuality & loterij

Toernooisponsor BBQuality laat zich weer van de beste kant zien en zal heerlijke gerechten bereiden op de smoker. Voor de drankjes in de kantine werken we net als vorig jaar met munten, deze kunnen in de kantine bij de koffiebar worden gekocht (Cash & Pin).

Voor de jongste jeugd is er weer een springkussen aanwezig.

Finale, prijsuitreiking en loterij

Om 16:20 uur wordt de finale gespeeld op Veld 1. Aansluitend zullen de winnaars van het toernooi worden gehuldigd en wordt de trekking verricht van de loterij. Hierbij maak je kans op prachtige prijzen zoals een Amacai shirt voorzien van een handtekening van onze toernooi vriend; de Witte Tjabo!

Feestavond

Het toernooi wordt afgesloten met optredens van de Witte Tjabo en Randy Voet. Zij zorgen voor de Hollandse kneiters en DJ Cillus maakt het feest compleet. Als organisatie kijken wij er enorm naar uit, hopelijk is dat bij jullie ook zo. Nu nog hopen op mooi weer!

Tot zaterdag!

Deel dit nieuwsbericht!