Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

Zaterdagdienst

Trainingsschema

Nieuws

Bekijk nieuws archief
Wij doen weer mee met de Grote Clubactie! 22-9-2022


Dit jaar doen wij ook weer mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor het verfraaien van onze accommodatie en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 24 september. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

QR-code
Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Deze boekjes liggen in het postvakje van de teams op het wedstrijdsecretariaat. Ook vind je hieronder een QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen.  Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje. 
 
We doen het samen
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!

Succes en alvast bedankt voor je medewerking! 

Bestuur RKSV Margriet 
Lees verder...
Iedereen mag sporten, ook bij Margriet 20-9-2022
Beste lezers,
Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om te sporten. In de huidige tijd wordt alles duurder, dit zorgt er in sommige gevallen voor dat er keuzes moeten worden gemaakt over wat wel en wat niet kan financieel gezien. Wij vinden in ieder geval dat ieder kind moet kunnen sporten. Niet alleen omdat sporten goed is voor je gezondheid, maar ook omdat het ontmoeten en omgaan met andere kinderen belangrijk is voor de ontwikkeling van een kind.

Mocht je je als ouder/verzorger herkennen of heb je vragen over bovenstaande neem dan contact op met onze ledenadministratie.
ledenadministratie@rksvmargriet.nl

Ook kun je zelf kijken op https://leergeldossbernheze.nl/ Stichting leergeld zorgt er landelijk voor dat kinderen waarvoor sporten financieel niet haalbaar is toch kunnen sporten. Natuurlijk zijn hier voorwaarden aan verbonden. Lees deze op hun website. 

Bij RKSV Margriet is iedereen welkom.

Bestuur
RKSV Margriet

Lees verder...
Vacature stagiaire sportverzorging/sportmasseur M/V 15-9-2022
We zijn op zoek naar een gemotiveerde student sportverzorging/sportmasseur M/V die affiniteiten heeft met voetbal. Je bent samen met onze fysiotherapeut verantwoordelijk voor de selectie heren zondag 1 en zaterdag 1.


Wat verwachten wij
• Veel eigen initiatief en zelfverantwoording 
• Je bent communicatief vaardig
• Je kunt goed samenwerken
• Verzorgen van spelers voorafgaand en tijdens trainingen en wedstrijden


Wat bieden wij
• Veel ruimte voor groei en ontwikkeling
• Een verzorgingsruimte met krachthonk. 
• De mogelijkheid om ervaring op te doen bij een fysiotherapeut


Je leert o.a.
• Tapen en masseren
• Het verzorgen van hersteltrainingen
• Multidisciplinair overleggen 
• Het beheren van de verzorgingsruimte en verzorgingsvoorraad.
• En verdere diepgang naar behoefte

Heb je interesse in deze vacature, neem dan contact op met Jason van Ieperen via mail of whats-app.

Contactgegevens
Jason van Ieperen
0682603201
verzorging@rksvmargriet.nl
Lees verder...
Vrijwilliger van het jaar 11-9-2022


Beste Margrieters,

Tijdens de niet zo druk bezochte kaderavond is Willie van der Heiden uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar!

We willen iedereen nogmaals bedanken voor de inzet en hopen jullie allemaal met dezelfde energie te zien in het komende seizoen!

Bestuur RKSV Margriet
Actie Training sets 6-9-2022


Beste spelers, leiders, trainers en ouders,

Tot en met november heb je de mogelijkheid om een trainingsset te kopen met een flinke korting.

Vanaf zaterdag 3 september liggen in alle postvakjes bestelformulieren, zodat leiders kunnen inventariseren hoeveel trainingsets er in zijn of haar team gewenst zijn. 

Voor nu geldt: een trui, shirt, lange broek, korte broek en kousen voor 85,-

Kun je niet wachten en wil je alvast een set bestellen, neem dan contact op met Pascal van Druten via onderstaand e-mailadres.

pascal.van.druten@rksvmargriet.nl

Kledingcommissie
RKSV Margriet
Lees verder...
Rabo ClubSupport 6-9-2022


Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst terug aan de verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen we samen met onze partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden. Benieuwd wat we voor jouw vereniging kunnen betekenen?

Lees verder...
Zaterdagdienst seizoen 2022 / 2023 27-7-2022
Beste ouders, trainers, leiders,
Zoals jullie misschien afgelopen seizoen gemerkt hebben is er een groot te kort aan vrijwilligers om al onze zaterdagdiensten in te vullen. Diversen oproepen, mensen direct benaderen ect. heeft niet geholpen om dit probleem op te lossen.

Hoe nu verder?

Lees verder...
RKSV Margriet steunt Stichting 22Q11 23-6-2022


Met de campagne “Omdat sporten niet vanzelfsprekend is” vraagt Stichting Steun 22Q11 maatschappelijke betrokkenheid van sportclubs zoals hier bij RKSV Margriet. De Stichting zet zich in om aandacht te vragen voor het 22Q11 syndroom. Na het welbekende Down is dit het meest voorkomende syndroom. Het is een genetische aandoening, jaarlijks wordt 1: 2000 mensen hiermee geboren.
Het 22q11 syndroom telt vele kenmerken en symptomen: o.a. hartafwijkingen, afwijkingen aan het gehemelte, trage motorische ontwikkeling, laag IQ en/of verstandelijke beperking, spraakproblemen, stoornissen in het autistisch spectrum, psychiatrische problemen en nog vele kenmerken meer. Niet één persoon heeft dezelfde kenmerken wat het extra lastig maakt om een diagnose te stellen. Een grillig syndroom waarbij je aan het uiterlijk bijna niets ziet. Hierdoor lopen deze mensen tegen veel onbegrip aan en is de zoektocht naar hulp vaak lang.

Lees verder...