Actuele afgelastingen

Er zijn geen berichten beschikbaar

Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

INDELINGEN per team

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.Zoals jullie kunnen zien staan per team de namen op de site (jeugd en senioren) .

Staat je naam er niet bij of is je naam in het rood afgedrukt neem dan zo snel mogelijk contact op met mij.

Ik hoor graag van jullie.

Ruud Pigmans, wedstrijdsecretaris, 06-48021219

wedstrijdsecretaris@rksvmargriet.nl

75 jarig bestaan MargrietBeste leden, vrijwilligers, donateurs, sponsoren en iedereen die RKSV Margriet een warm hart toe draagt.

Weinigen van u zullen het zelf hebben meegemaakt, maar op 10 mei 1946 werd onze vereniging opgericht. 2021 is voor RKSV Margriet een belangrijk jaar, want op 10 mei is het exact 75 jaar geleden dat onze vereniging werd opgericht.

Sindsdien heeft RKSV Margriet een naam opgebouwd waar we met z'n allen trots op kunnen en mogen zijn.

In die 75 jaar heeft onze vereniging zich ontwikkeld tot een open vereniging, wars van kapsones, waar ieder een welkom is, waar gezelligheid voorop staat, de mouwen worden opgestroopt en waar de jeugd de toekomst heeft.
RKSV Margriet werd van een duppie tot een vereniging, van een knollentuin naar een voetbalcomplex, van een tiental leden naar een vereniging met honderden voetballiefhebbers, van een keet naar een prachtig sportpark.Anno 2021 hebben we een goede jeugdopleiding en een goede technische en medische begeleiding: het lijkt nu zo vanzelfsprekend, maar laten we ons realiseren dat dat lang niet altijd zo geweest is. En wat vooral belangrijk is: een vereniging die bestaat dankzij al die mensen en generaties die RKSV Margriet, soms al tientallen jaren, een warm hart toe dragen. Al die andere mensen zijn de RKSV Margriet: nu en voor de toekomst.
Verder ziet de toekomst er zonder meer rooskleurig uit: we hebben een mooi sportpark, goede sponsoren, vele vrijwilligers en vooral... een goede atmosfeer waarin voetbal bedreven kan worden door jong en oud, zo wel recreatief als prestatiegericht.

Ik beschouw het daarom als een voorrecht om voorzitter te mogen zijn van deze mooie club. In die hoedanigheid wil ik mede namens de overige bestuursleden iedereen bedanken die in de afgelopen 75 jaar op welke manier dan ook betrokken is geweest bij RKSV Margriet. Of dat nu was als voetballer, vrijwilliger, leider, bestuurslid of anderszins: al deze mensen zijn de architecten van onze vereniging. Ik hoop en vertrouw er ook op dat RKSV Margriet tot in lengte van jaren plezier en ontspanning zal bieden aan kleine en grote voetballers en liefhebbers, aan meisjes en jongens, aan jeugd en senioren, ouders en publiek van nog vele generaties. Wat dat betreft is een 75-jarig jubileum een feest met 2 gezichten: met z'n allen staan we stil bij 75 jaar voetbalplezier en historie en het jubileum is ook een mooi moment om vooruit te kijken en samen te toosten op de toekomst van onze club. Dat we ook voor aanstaande generaties dé vereniging zullen zijn om voetbalplezier te beleven.

En wat het zo speciaal maakt is dat we ons jubileum op de geplande datum niet kunnen vieren. Heel de wereld is in de ban van Corona en heeft te maken met alle beperkingen die veroorzaakt worden door deze virusuitbraak.

Als bestuur hebben we besloten dat ons 75 jarig bestaan zonder beperkingen gevierd moet worden en vandaar dat we het een jaar opschorten en in 2022 hopelijk “ los “ gaan met allerlei activiteiten voor jong en oud. De voorbereidingen zijn inmiddels opgestart en we gaan er een mooi feest van maken.

Laten we ook nog even stilstaan bij de mensen die helaas niet meer onder ons zijn maar altijd in onze gedachten zullen blijven. Jullie hebben op eigen wijze veel voor onze club betekend en het is een mooi moment om daar nog een keer onze dank voor uit te spreken.

Terugkijken is en blijft belangrijk maar daar kunnen we niets meer aan veranderen. Op de toekomst hebben we nog invloed. Laten we met vereende krachten binnen onze eigen clubcultuur er de komende jaren iets moois van maken. Op naar de 100 !

Piet de Jongh

Voorzitter RKSV Margriet

Nieuws

Bekijk nieuws archief
Joop en Ron bedankt!! 15-7-2021
Beste leden,
Joop Wolters en Ron de Vries hebben besloten om met ingang van het nieuwe seizoen te stoppen als Jeugdcommissie van Margriet.

Wij zijn Joop en Ron zeer erkentelijk voor alles wat ze vele jaren voor de jeugd van Margriet hebben gedaan.

Het bestuur is op het moment op zoek naar vervangers, maar mocht je graag iets voor onze jeugd willen betekenen, twijfel dan niet en neem contact op met Jan van Leest 06-41424075
Sportieve groet,

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Verkoop trainingsets 14-7-2021


Beste spelers, leiders, trainers en ouders,

Omdat er erg veel vraag is naar de trainingsets hebben we kunnen regelen dat de speciale actie ook tijdens de start van het nieuwe seizoen geldt. Sterker nog, per direct mag je al bestellen.

In de voorbereiding krijgt jouw leider of trainer in ieder geval een bestellijst mee, zodat het hele team de mogelijkheid krijgt om mee te doen aan deze actie.

Voor nu geldt: een trui, shirt, lange broek, korte broek en kousen voor 85,-

Kun je niet wachten op de voorbereiding en wil je alvast een set bestellen om er zeker van te zijn dat je op tijd een setje hebt, neem dan contact op met Pascal van Druten via onderstaand e-mailadres.

pascal.van.druten@rksvmargriet.nl

Kledingcommissie
RKSV Margriet
Lees verder...
JO11-1 Regiocup kampioen! 29-6-2021


Beste Margrieters,
JO11-1 is afgelopen zaterdag kampioen is geworden. Ze hebben alle wedstrijden in de regio-cup gewonnen..ze gingen bij de laatste wedstrijd tegen Prinses Irene uit Nistelrode echt voor de winst! 
Vol spanning waren ze begonnen aan de wedstrijd, na twee snelle doelpunten van ons,
Was het ook snel weer gelijk. Het score verloop maakte de wedstrijd zeer spannend!! 3-2 achter, 3-3, 3-4, 4-4, en met een prachtig schot over de keeper maakten we de 4-5!!!
Wij zijn zeer trots op dit team!!!
Goed gedaan!!  

Met vriendelijke groeten,

Damy Bousché
Begeleider JO11-1
Lees verder...
Margriet jo11-2 regiocup kampioen! 27-6-2021


Na heel veel potjes tegen allerlei Margriet teams vonden de spelers en trainers het toch wel weer leuk om tegen andere clubs te spelen.
Na 2 te makkelijke potjes (17-0 en 0-15 winst), waarbij dus wel netjes de nul werd gehouden hebben, volgde een wedstrijd tegen Nooit Gedacht jo11-1, waarbij het er om ging. Door goed voetbal èn hard werken werd deze pot met 4-2 gewonnen.

Lees verder...
Trainingsschema 2021-2022 19-6-2021


Beste trainers en leiders,

Op dit moment zijn we druk bezig het trainingsschema van het seizoen 2021-2022 samen te maken. Verzoeken worden bekeken en indien mogelijk ingepast.

Mail: pascal.van.druten@rksvmargriet.nl

Groet,
Jan van Leest
Pascal van Druten
Lees verder...
Margriet in het nieuws 20-5-2021
Vacature kantinebeheerder m/v 7-5-2021
Ben jij die enthousiaste gastheer/gastvrouw die het in zich heeft om het onze leden en gasten tij-dens de wedstrijden in het weekend en de doordeweekse trainingsavonden naar de zin te maken?
Wij zijn nog altijd op zoek naar een kantinebeheerder m/v, die ons kan helpen om deze taak met enthousiasme uit te voeren.
In deze functie heb jij de verantwoordelijkheid om op een adequate en professionele wijze de kan-tine in het clubhuis van Margriet te laten functioneren.

Taken en verantwoordelijkheden:
Lees verder...
Hoe zit het eigenlijk met de veldindeling? 27-3-2021

Beste Margrieters, 
Over de veldindeling voor wedstrijden bestaan nogal wat misverstanden. Waarom spelen zij altijd op het hoofdveld en waarom wordt een team dat in de B categorie speelt eerder afgelast dan een team dat in de A categorie uitkomt? Op deze en andere vragen geeft onze wedstrijdsecretaris Ruud Pigmans antwoord. Ga naar de pagina wedstrijdsecretariaat om de antwoorden te lezen. Heb je daar nog vragen over neem dan contact op met Ruud. 

Namens het bestuur van RKSV Margriet,
Danielle Welten


Lees verder...

NIEUWS SENIOREN

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar

NIEUWS TC

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar