Actuele afgelastingen

Onderhoud veld 4 17-5-2021
Beste trainers, leiders en spelers,

Per direct is veld 4 niet meer te gebruiken. Er wordt onderhoud gepleegd, zodat het veld voor het komende seizoen weer voldoet.

Trainingen die op veld 4 stonden worden verplaatst naar veld 1 (langs de weg).
Ook wedstrijden worden niet meer op veld 4 gespeeld.

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...

Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

75 jarig bestaan MargrietBeste leden, vrijwilligers, donateurs, sponsoren en iedereen die RKSV Margriet een warm hart toe draagt.

Weinigen van u zullen het zelf hebben meegemaakt, maar op 10 mei 1946 werd onze vereniging opgericht. 2021 is voor RKSV Margriet een belangrijk jaar, want op 10 mei is het exact 75 jaar geleden dat onze vereniging werd opgericht.

Sindsdien heeft RKSV Margriet een naam opgebouwd waar we met z'n allen trots op kunnen en mogen zijn.

In die 75 jaar heeft onze vereniging zich ontwikkeld tot een open vereniging, wars van kapsones, waar ieder een welkom is, waar gezelligheid voorop staat, de mouwen worden opgestroopt en waar de jeugd de toekomst heeft.
RKSV Margriet werd van een duppie tot een vereniging, van een knollentuin naar een voetbalcomplex, van een tiental leden naar een vereniging met honderden voetballiefhebbers, van een keet naar een prachtig sportpark.Anno 2021 hebben we een goede jeugdopleiding en een goede technische en medische begeleiding: het lijkt nu zo vanzelfsprekend, maar laten we ons realiseren dat dat lang niet altijd zo geweest is. En wat vooral belangrijk is: een vereniging die bestaat dankzij al die mensen en generaties die RKSV Margriet, soms al tientallen jaren, een warm hart toe dragen. Al die andere mensen zijn de RKSV Margriet: nu en voor de toekomst.
Verder ziet de toekomst er zonder meer rooskleurig uit: we hebben een mooi sportpark, goede sponsoren, vele vrijwilligers en vooral... een goede atmosfeer waarin voetbal bedreven kan worden door jong en oud, zo wel recreatief als prestatiegericht.

Ik beschouw het daarom als een voorrecht om voorzitter te mogen zijn van deze mooie club. In die hoedanigheid wil ik mede namens de overige bestuursleden iedereen bedanken die in de afgelopen 75 jaar op welke manier dan ook betrokken is geweest bij RKSV Margriet. Of dat nu was als voetballer, vrijwilliger, leider, bestuurslid of anderszins: al deze mensen zijn de architecten van onze vereniging. Ik hoop en vertrouw er ook op dat RKSV Margriet tot in lengte van jaren plezier en ontspanning zal bieden aan kleine en grote voetballers en liefhebbers, aan meisjes en jongens, aan jeugd en senioren, ouders en publiek van nog vele generaties. Wat dat betreft is een 75-jarig jubileum een feest met 2 gezichten: met z'n allen staan we stil bij 75 jaar voetbalplezier en historie en het jubileum is ook een mooi moment om vooruit te kijken en samen te toosten op de toekomst van onze club. Dat we ook voor aanstaande generaties dé vereniging zullen zijn om voetbalplezier te beleven.

En wat het zo speciaal maakt is dat we ons jubileum op de geplande datum niet kunnen vieren. Heel de wereld is in de ban van Corona en heeft te maken met alle beperkingen die veroorzaakt worden door deze virusuitbraak.

Als bestuur hebben we besloten dat ons 75 jarig bestaan zonder beperkingen gevierd moet worden en vandaar dat we het een jaar opschorten en in 2022 hopelijk “ los “ gaan met allerlei activiteiten voor jong en oud. De voorbereidingen zijn inmiddels opgestart en we gaan er een mooi feest van maken.

Laten we ook nog even stilstaan bij de mensen die helaas niet meer onder ons zijn maar altijd in onze gedachten zullen blijven. Jullie hebben op eigen wijze veel voor onze club betekend en het is een mooi moment om daar nog een keer onze dank voor uit te spreken.

Terugkijken is en blijft belangrijk maar daar kunnen we niets meer aan veranderen. Op de toekomst hebben we nog invloed. Laten we met vereende krachten binnen onze eigen clubcultuur er de komende jaren iets moois van maken. Op naar de 100 !

Piet de Jongh

Voorzitter RKSV Margriet

Nieuws

Bekijk nieuws archief
Johan bedankt! 29-5-2021
Beste leden,
Afgelopen week heeft Johan van den Bogaart besloten om per direct te stoppen met zijn werkzaamheden van Margriet. Wij zijn Johan zeer erkentelijk voor alles wat hij vele jaren voor Margriet heeft gedaan.

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Margriet in het nieuws 20-5-2021
Einde seizoen 20/21 7-5-2021
Beste leiders, trainers en spelers,

Nog een paar maanden en dan eindigt het seizoen. We hopen dat we komend seizoen zonder beperkingen weer aan de slag mogen.

In ieder geval zullen op vrijdag 2 juli de laatste trainingen van dit seizoen plaats vinden. Ook zal er al eerder onderhoud worden gepleegd aan de natuurvelden. Houd voor het actuele trainingschema de website in de gaten. 

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Vacature kantinebeheerder m/v 7-5-2021
Ben jij die enthousiaste gastheer/gastvrouw die het in zich heeft om het onze leden en gasten tij-dens de wedstrijden in het weekend en de doordeweekse trainingsavonden naar de zin te maken?
Wij zijn nog altijd op zoek naar een kantinebeheerder m/v, die ons kan helpen om deze taak met enthousiasme uit te voeren.
In deze functie heb jij de verantwoordelijkheid om op een adequate en professionele wijze de kan-tine in het clubhuis van Margriet te laten functioneren.

Taken en verantwoordelijkheden:
Lees verder...
Wil jij ook een officiële RKSV Margriet bidon? 27-4-2021
Beste Margrieters, 
In de tijd van Corona is het erg belangrijk dat je let op je gezondheid. Vaak je handen wassen, afstand houden, in je elleboog hoesten, etc, etc.

Drinken uit dezelfde bidon als je teamgenoot,  kan nu natuurlijk ook niet. Daarom hebben we nu voor het eerst een RKSV Margrietbidon.

Deze is te koop voor 5,- en als jij je naam erop zet ben je helemaal Coronaproof bezig!

Je kunt deze bidon kopen aan de bar of bestellen bij Rina Wolters en Margret van den Berg. Een e-mail sturen naar pascal.van.druten@rksvmargriet.nl kan ook.

Er is vooralsnog een beperkte oplage. Dus ben er snel bij.

Namens het bestuur,
Pascal van Druten
Lees verder...
Hoe zit het eigenlijk met de veldindeling? 27-3-2021

Beste Margrieters, 
Over de veldindeling voor wedstrijden bestaan nogal wat misverstanden. Waarom spelen zij altijd op het hoofdveld en waarom wordt een team dat in de B categorie speelt eerder afgelast dan een team dat in de A categorie uitkomt? Op deze en andere vragen geeft onze wedstrijdsecretaris Ruud Pigmans antwoord. Ga naar de pagina wedstrijdsecretariaat om de antwoorden te lezen. Heb je daar nog vragen over neem dan contact op met Ruud. 

Namens het bestuur van RKSV Margriet,
Danielle Welten


Lees verder...

Nieuws Covid-19

Versoepelingen 2-6-2021
Beste leden,

De versoepelingen die het kabinet heeft aangekondigd zorgen ervoor dat we weer kunnen voetballen. Nog niet zoals we willen, maar er is een begin!

Het bestuur heeft gekeken hoe we de laatste weken van dit seizoen tot een goed einde kunnen brengen, zodat handhaving van de RIVM regels niet in gevaar komen. Dit betekent het volgende:
Lees verder...

NIEUWS SENIOREN

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar

NIEUWS TC

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar