Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

Nieuws Algemeen

TRAININGEN VELD 4 13-12-2019
Vandaag vrijdag 13 december kan er NIET getraind worden op veld 4. Iedere dag rond 17:00 uur zal het veld gekeurd worden. 

Houdt de site dus in de gaten !! 
Lees verder...
Nieuwjaarsreceptie 12-12-2019

Beste leden en sponsoren,

Hierbij nodigen wij u allen van harte uit voor de Nieuwjaarsreceptie die op woensdag 1 januari plaats vindt in ons clubgebouw.

Lees verder...
Uitslag trekking loterij kerstfestijn 11-12-2019
Beste Margrieters, 

Het kerstfestijn afgelopen zondag was weer een groot succes mede dankzij jullie! Een aantal prijzen van de loterij werden nog niet opgehaald, nl:Mocht je prijs hebben, bel dan even met Margret van den Berg via 06-18023221. Zij zorgt er dan voor dat je je prijs als nog in ontvangst kunt nemen. 

We wensen je veel plezier met je prijs!

RKSV Margriet vrouwen 1 

 
Lees verder...
Ondertekening contract hoofdsponsors 2-12-2019

Afgelopen week werd door Eugene van Vugt, namens de hoofdsponsors Vega Systems BV en Metalwork BV, officieel het nieuwe contract getekend voor het lopende seizoen 2019-2020.

Wij zijn Ad van Geffen en Marius Broeksteeg zeer erkentelijk voor het feit dat zij wederom het contract met Margriet hebben verlengd en daarmee een grote steun zijn voor onze vereniging.

Namens het bestuur
Gerard van der Kroon
Lees verder...
Bekerstrijd Margriet 1 - Mifano 1 vastgesteld op 17 december! 29-11-2019


Beste Margrieters,
Ondanks de aankondiging dat ons complex vanaf 16 december is gesloten, zal Margriet 1 haar bekerwedstrijd tegen Mifano spelen op dinsdag 17 december om 20.00 uur. Dit is de enige activiteit die plaatsvindt. De kantine zal die avond ook geopend zijn.

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Sluiting complex rond kerst, oud en nieuw 28-11-2019
Beste Margrieters,  

Tijdens de volgende periode zal ons complex gesloten zijn:

16 december tot en met 5 januari 2020

Op 1 januari 2020 zal traditioneel de nieuwjaarsreceptie plaats vinden. Voor de receptie zal onze JO19.1 tegen een team bestaande uit kaderleden spelen.

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Maarten van Vugt ook volgend seizoen hoofdtrainer RKSV Margriet 21-11-2019


Beste leden,

Met trots kunnen we melden dat Maarten van Vugt ook volgend seizoen 2020-2021 hoofdtrainer zal zijn van RKSV Margriet.

Namens het bestuur en technische commissie,

Pascal van Druten
Lees verder...
Geen alcohol onder 18 jaar! 21-11-2019


Beste Margrieters,
In de bestuursvergadering van 21 oktober 2019 is besproken dat we ons moeten houden aan de wettelijke bepaling dat alcohol verstrekken aan- en het nuttigen van alcohol door personen onder de 18 jaar in onze kantine niet is toegestaan. Het niet navolgen van deze wettelijke bepaling kan gevolgen hebben voor onze Drank en Horecavergunning.

Wij hebben onze kantinemedewerkers geïnstrueerd zich hier, zonder enige uitzondering aan te houden. Wij verzoeken eenieder om zich te houden aan deze bepaling en de instructies dan ook op te volgen. Met name elftalleiders, trainers en ouders worden verzocht hier ook op toe te zien. Wij willen ook niet dat onze kantinemedewerkers hierop aangesproken worden of in verlegenheid worden gebracht.

Personen die hier problemen mee hebben kunnen zich melden bij het bestuur.

Wij gaan uit van ieders medewerking!

Met dank namens het bestuur van RKSV Margriet, 

Gerard van der Kroon
Lees verder...
Inleveren boekjes Grote Clubactie 11-11-2019
Aan alle leden van RKSV Margriet,

We hopen dat er meer loten zijn verkocht dan wij tot nu toe hebben terug gekregen. Ze mogen nog steeds verkocht worden.

Lever de boekjes met verkochte loten s.v.p. uiterlijk komend weekend 17 november in op het wedstrijdsecretariaat bij Margriet. Of doe ze in het “Grote Clubactie” postvak.

Met vriendelijke en sportieve groet,

RKSV Margriet
Lees verder...
Recherche onderzoekt straatroven. 31-10-2019
Beste Leden,
Zie onderstaand bericht!  De politie doet er alles aan om de daders van de straatroven en geweldplegingen zo snel mogelijk te vinden. Tot die tijd adviseren wij onze leden om niet alleen naar huis te fietsen (of te lopen) maar dit in groepen doen. Indien er iets verdachts wordt waargenomen dan graag direct melden op onderstaande nummers, dit kan ook anoniem!
Lees verder...
Laten we ons complex schoon houden! 9-10-2019
Beste leden,
De afgelopen weken zijn wij geconfronteerd met het feit dat de damestoiletten besmeurd  met ontlasting zijn achter gelaten. Je kunt je voorstellen dat de mensen die deze toiletten schoonmaken hier niet blij mee zijn.

Gezien het niet bij één keer is gebleven, zullen we nauwlettend de toiletten in de gaten houden en via de camerabeelden proberen te achterhalen wie op de toiletten zijn geweest. Passende maatregelen zullen indien mogelijk volgen.

Laten we ervoor zorgen dat we ons complex en dus ook de sanitaire voorzieningen schoon houden.

We gaan uit van ieders medewerking.

Namens het bestuur,
Pascal van Druten
Lees verder...
Spelregelbewijs verplicht vanaf geb. jaar 1998 24-9-2019
A-B junioren en senioren die geboren zijn in het jaar 1998 of later, mogen zonder spelregelbewijs niet spelen. Uit coulanceoverwegingen gaat de KNVB niet meteen over tot het opleggen van sancties, maar we willen je er wel op wijzen dat na 7 keer meespelen zonder spelregelbewijs aangifte bij de tuchtcommissie zal worden gedaan. Mogelijk volgt er dan een zware sanctie. De richtlijn hiervoor is: een boete van € 200 voor de vereniging (kosten worden gedragen door het team!!) en 4 wedstrijden uitsluiting, waarvan 2 voorwaardelijk, voor de speler. 


Lees verder...
Oproep aan alle Margriet vrijwilligers die geen lid zijn 10-8-2019
Beste vrijwilliger van Margriet, 
Om de communicatie met en tussen alle vrijwilligers binnen Margriet te verbeteren wil ik alle vrijwilligers die nog geen lid zijn van Margriet oproepen om alsnog het lidmaatschapsformulier in te vullen en in te leveren bij het wedstrijdsecretariaat of te mailen naar ledenadministratie@rksvmargriet.nl Als je alleen vrijwilliger bent bij de club is het lidmaatschap gratis. Ben je geen vrijwilliger meer en he je je niet afgemeld zal er een steunend lid contributie in rekening worden gebracht. Verder vriendelijk verzoek om duidelijk op het formulier te vermelden wat je huidige vrijwilligersfunctie is. 

Je kunt een formulier ophalen bij het wedstrijdsecretariaat of het hier downloaden.

Alvast bedankt.
Corné van Rossum
vrijwilligerszaken@rksvmargriet.nl
Lees verder...
Koop ook je voetbalschoenen bij onze kledingleverancier! 5-8-2019
Beste Margrieters,

Zoals bekend is 100% Football van Danny Princen uit Den Bosch al jaren de kledingleverancier van RKSV Margriet.

Lees verder...
Vacatures seizoen 2019/2020 25-7-2019
Voor het nieuwe seizoen zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers die onze club willen versterken.
We hebben vacatures voor o.a. Accommodatiebeheer (bestuur), Penningmeester (bestuur), Leden Jeugdcommissie, Trainers/Coaches, Gastheren/-vrouwen zaterdagdienst, Materiaalmannen/-vrouwen, Coördinatoren leeftijdscategorieën, Kantinemedewerkers, Ophalers oud papier en Schoonmakers. Voor meer informatie klik hier.

Wil je wel iets doen voor Margriet, maar zit er geen passende vacature tussen, stuur dan even een mailtje naar vrijwilligerszaken@rksvmargriet.nl. Je kunt altijd iets betekenen voor Margriet
Lees verder...
Gastheren/vrouwen gezocht (Urgent) 24-7-2019
De zaterdagdienst , onze gastheren/vrouwen van Margriet. Ontvangen de uit- en thuisspelende teams en scheidsrechters. Zij voorzien onze gasten van koffie, thee en ranja voor de spelertjes. De mensen van de zaterdagdienst zijn mede het "gezicht" van Margriet.
Het uitlenen van de kleedkamersleutels met behulp van borg behoort tot de taken alsmede een oogje in het zeil houden van het jeugd lokaal en de kleedkamers. Gastvrijheid vinden wij erg belangrijk bij Margriet.
Lees verder...

NIEUWS JEUGD

Bekijk nieuws archief
SEC even voorstellen ik ben Tim 27-9-2019


Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Mijn naam is Tim Sturmans, 24 jaar en woonachtig in Wijchen. Dit seizoen zal ik namens het SEC actief zijn bij RKSV Margriet. Daarnaast ben ik als gymdocent werkzaam op de basisscholen De Korenaer, De Polderhof, De Lockaert en De Meander (Lith).

Lees verder...