Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Actuele afgelastingen

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar

Trainingsschema

Zaterdagdienst

Nieuws

Bekijk nieuws archief
Bezoek de kleding webshop van Margriet! 24-11-2023
Beste leden,
Vanaf heden hebben we een eigen RKSV Margriet webshop! Voor de gehele clubcollectie en nog veel meer kun je daar terecht!
Nog steeds kun je bij de kledingcommissie terecht voor kousen, broekjes, broeken, shirts en truien, maar is de voorraad beperkt.

Via de foto hierboven kom je in de webshop.

Kledingscommissie
RKSV Margriet
E-mail:kleding@rksvmargriet.nl
Meldplicht teamactiviteiten 23-11-2023
Beste trainers en leiders,
Graag informeren wij jullie dat we per direct van jullie willen weten als er een activiteit van een team plaats vindt waarbij men uit naam van de RKSV Margriet weggaat.
Lees verder...
Meest Actieve Wijk: DOE MEE! 6-11-2023


Wil jij met je gezin te gekke beweegopdrachten uitvoeren? Dan is de Meest actieve wijk echt iets voor jullie!

Je vormt een team met je eigen gezin of familie, waarbij er altijd één volwassene (18+) en minimaal één kind meedoen. Jullie krijgen twee uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren.

De opdrachten vinden plaats op verschillende locaties. Natuurlijk verplaatsen jullie je alleen op een sportieve manier. Bijvoorbeeld lopend, rennend, steppend of fietsend. Door goed met elkaar samen te werken kunnen jullie de opdrachten succesvol afronden.Doe mee!
Actieprijs trainingssets verlengd 25-10-2023

Beste (ouders van) leden,

Vanwege Sinterklaas en de daarop volgende feestdagen hebben we kunnen regelen dat de trainingsets van de nieuwe kledinglijn nog te bestellen zijn voor de speciale prijs van 90,-

Deze actie duurt tot en met maandag 11 december.

Doe er je voordeel mee.

Kledingcommissie
RKSV Margriet
Taha Facility Services sponsort Margriet JO14-2! 4-10-2023

Margriet JO14-2 is dit jaar volledig in het nieuw gestoken dankzij sponsor Taha Facility Services, te vinden op Taha Facility Services Specialist In Vloeronderhoud In Oss En Omstreken (tahacleaning.nl). Met dank aan deze fantastische sponsor is het hele team voorzien van nieuwe trainingsbroeken en de nieuwe Margriet truien. Daarnaast zijn ook de wedstrijdshirts gesponsord. Resultaat is een erg tevreden en zeer trots JO14-2!

Bedankt sponsor! Bedankt Taha Cleaning!

Terugblik open Talentendag NEC-Margriet 3-10-2023

Op 25 september vond de Talentendag NEC/RKSV Margriet plaats. Deze dag hoort bij de samenwerking die beide clubs met elkaar zijn aangegaan. Belangrijkste doel is om onze jeugdspelers de juiste opleiding te bieden, passend bij hun kwaliteiten, leeftijd en ambitie. NEC kan RKSV Margriet weer een stap verder brengen in de professionalisering van de Jeugdopleiding.

Namens Bestuur en Technische Commissie,

Pascal van Druten