Laatste wijziging programma

Woensdag 14 oktober 2020, 15:28 uur
Klik hier voor alle uitslagen

Alle teams altijd melden in het wedstrijdsecretariaat

Beste trainers/leiders en gasten,

Alle teams dienen zich bij binnenkomst te melden in het wedstrijdsecretariaat ook de Mini's. Bij het wedstrijdsecretariaat krijgen zij een kleedkamer en/of locker toegewezen. Let wel, indien er een locker is toegewezen dienen hier alle tassen en spullen in opgeborgen te worden. De kleedkamers dienen leeg achter te blijven. Waardevolle spullen graag zelf door trainers/leider in beheer te nemen. De vereniging is niet aansprakelijk voor verlies/diefstal en schade! Teams van Margriet wordt verzocht om hun postvak op het secretariaat minimaal 1x per week te controleren. De postvakken zijn te vinden in het wedstrijdsecretariaat dus een kleine moeite je te melden en te controleren. Ook graag na de wedstrijd de uitslag door geven.

Met sportieve groet,
Zaterdagdienst