Zoeken binnen site

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

SENIOREN AFDELING RKSV MARGRIET

Hier vindt u het laatste nieuws en mededelingen van de seniorencommissie.

Functies Senioren

De seniorencommissie vergadert regelmatig. Wilt u de seniorencommissie ergens over spreken? U bent van harte welkom op de vergadering. Wel graag even van tevoren telefonisch contact opnemen met een van de seniorencommissieleden.

Voorzitter/wedstrijd-secretaris/coördinator indeling teams 3 t/m 8, Dames:

Strafzaken/Afwerking wedstrijdformulieren:

Ruud Pigmans Theo van den Heuvel
Geurdenhof 57
5345 BA Oss

Nieuwe Hescheweg 132
5342 EG Oss

mobiel: 06-48021219

mobiel: 06-20894662

NIEUWS SENIOREN

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar

Indeling senioren seizoen 2022-2023

Margriet VR1

laatst gewijzigd: maandag 13 juni 2022

Spelersindeling Margriet 2022-2023

Hieronder staat (onder voorbehoud van) de indeling per seniorenteam voor de competitie van 2022-2023.
Wijzigingen graag zsm doorgeven aan Ruud Pigmans: wedstrijdsecretaris@rksvmargriet.nl  06 48021219

Namen in rood wil zeggen dat deze spelers (nog) niet bekend zijn in Sportlink en mogen dus ook niet spelen!
Teamnaam  wil zeggen nog geen namen doorgekregen van de leiding

Staat je naam er niet bij, neem dan contact op met Ruud Pigmans

gewijzigd: Vrijdag 17 juni 2022

INDELING SENIORENTEAMS 2022 - 2023

Margriet 1 :  38
Jorn van Bakel, Max van Bakel, Bas Bressers, Ahmet Can, Jeslin v Dijk, Loe van Dijk, Serhat Dundar,  Roy Govers, Mohammed Jama Hasan, Lars Janssen, Lars van de Kamp, Kevin Korsten, Morris Landman, Mats v Liebergen, Veron Lionarons, Mounir Al Mansour, Danny de Natris, Niels van Oorschot, Cliff van Rodijnen, Joey Schuurmans, Jurre van Soest, Kevin van Tongeren, Ramon Verbiesen, Jeffrey van Vlijmen, Floris de Vries, Lloyd van de Wielen, Luc Wolters.
Begeleiding: Maarten van Vugt, Jeroen Scherpenzeel, Jason van Ieperen, Dirk van Egtelen.

Margriet 2:   27
Joey Blokland, Wouter van de Boogaard, Wouter Bouwman, Bas de Bruijn, Rob v Dorst, Niels van Es, Vincent Groen, Mark Gruntjes, Anton van Haren, Damy van Haren, Rolf vd Heuvel, Willem v Hintum, Roy van de Hurk, Rick Janssen, Pim Kôrner, Rob de Kuijer, Joey van de Leemput, Maikel van Lent, Cleomar Leyser, Jeffrey Manders, Rob Ooms, Rick van Orsouw, Carlo Smid, Thijm van Tiel, Sjoerd Thissen, Loek Wenting, Rutger Zorge.
Begeleiding: Willem van Hinthum, Anton van haren

Margriet 3: 18
Lennert Bochoven, Rick Cornelissen, Arjan Dekkers, John v Erp, Bas Heijmans, Luuk Heijmans, Rob Heijmans, Yannick Kiffen, Luuk Limpens, Jeroen Middel, Tom Princen, Paul v Roosmalen, Emiel van de Schepop, Robin Theunissen, Ruben Wassenberg, Kenneth Zegers, Ryan v Zoest, Steve v Zoest.
Begeleiding: Rob Heijmans, Robin Theunissen, Paul van Roosmalen, Jeroen Middel, Rick Cornelissen

Margriet 4:  16
Thomas Buuts, Zander van de Elzen, Tijn Grimmelikhuizen, Lars Janssen,  Martijn Luijck, Manuel Merette BierdaBaha Metin, Jurre Olieman, Daan Ploegmakers, Brian de Ridder, Floris Savi, Joep van Uden, Stijn vd Ven, Mark Wijkmans, Tommy Wijkmans, Siem van Zadelhoff.
Begeleiding: Tonnie van Bergen en Geert-Jan Princen, Daan Ploegmakers

Margriet 5:   16
Michel v Ballegooij, Mike v Ballegooij, Tim vd Berg, Danny van Boxtel, Mike Hendriks, Reno Hendriks, Renzo van de Heuvel, NIck Nederkoorn, Koen Pijnappels, Jim van Pinxteren, Sjoerd Vonk, Denny vd Weem, Jeffrey vd Weem, Maikel Witsmeer, Aram van 't Wout, Jimmy van 't Wout.
Begeleiding: Bas Janssen

Margriet 6:  22
Bart van Alen, Lars van Alen, Ferry v Buren, Maikel van Buul, Rick Buuts, Max van Hees, Loek Herberts, Wouter Janssen, Patrick Keuvelaar, Jeroen van Langenhuijzen, Gerjan v Lent, Rob Lenting, Maik van Loon, Michael Mulders, Paul v Remmerden, Bart Savelkouls, Erwin Savelkouls, William v Tienen, Tom van Uden, Jesse Verhoeven, Wouter Verlaar, Maikel v Vliet.
Begeleiding: Christian v Boxtel, Sandros v Berkom, Ferry van Buren, Mark van Lith, Rick Buuts

Margriet VR1:   17
Jody vd Berg, Mirthe Bogaars, Britt Chaudron, Naric Durmus-Danisman, Zoe Falize, Anne Flint, Nora vd Glas, Tessa Hommeles, Sharona Kollenburg, Suus van Liebergen, Marlon Ligthart, IndyLolkema, Safiya Ozkan, Nienke Pouwels, Kyra Schaeffer, Estee Vos, Rachel Wittenberg,
Begeleiding: Gerard van de Berg, Margret van de Berg.

Margriet 1 ZATERDAG 18
Indy van der Aalst, Bart Aarts, Max van de Berg, Yasin Erdem, Simon Gruntjes, Daan van Haaren, Vincent de Jong, Jean-Paul Latour, Joel v Lith, Terence Luers, Jessie vd Kamp, Cemre Ozudogru, Jurgen Pennings, Aaron Trommelen, Roel van Tuijl, Serkan Yeniturk, Rens Wuestenenk.
Begeleiding: Ron Smits

Margriet 2 ZATERDAG
Jelle van den Berk, Steef Bijlhout, Rik van de Boogaard, Jelle den Brok, Koen van Dijk, Tycho de Haard,Noud van den Hurk, Jort Janssen, Lucas Landheer, Mats van Lent, Milan van Oosterhout, Xander van Oss, Marijn Ploegmakers, Kian van Roosmalen, Tim Verlegh, Stijn van Vliet, Teun Vos, Loek van Zadelhoff, Niels van Zijl.

Informatie seizoen 2022-2023

De indeling voor het seizoen 2022-2023:
Kijk voor tegenstanders:
klik in de zwarte balk: ACTIVITEITEN - INTERACTIEF - LINKS - indeling 22-23