Stichting Amsteleind Promotion (SAP)

Stichting Amsteleind Promotion wordt ook wel kortweg SAP genoemd en heeft tot primaire doelstelling om de selectieteams van de r.k.s.v. Margriet te ondersteunen en zorg te dragen voor de continuïteit van de sponsoring. Daarnaast ondersteunt de Stichting de vereniging met raad en daad. Sponsoren kunnen lid worden van de Stichting tegen een vaste jaarbijdrage, waarvoor een factuur met b.t.w. wordt gestuurd. De sponsoren krijgen daarvoor een seizoenkaart voor 2 personen inclusief toegang tot de Business Club, waar de sponsoren voor en na de wedstrijd, alsmede in de rust worden ontvangen met een drankje en een hapje. Elke sponsor wordt vermeld op de lichtkrant onder het scorebord. Op de website van de Stichting wordt de sponsor vermeld met een eventuele link naar diens eigen website. 
In de Business Club wordt een presentatie via een TV getoond, waarin alle sponsors worden vermeld en waarin een sponsor op verzoek een pagina voor promotieactiviteiten kan krijgen. Deze presentatie draait ook in de kantine van Margriet.

Voor meer info, wedstrijdverslagen, standen en uitslagen, foto’s en video  kunt u terecht op de website van de SAP: www.amsteleind.nl
 

“ontvangst in de Business Club”