Volgende activiteiten

Iedere dinsdag vanaf 27 augustus 2019 trainen de Oldstars op het terrein aan de Amstelhoef. We verzamelen om 9.45 uur bij Margriet, drinken gezamenlijk een bakje koffie en maken ons rond 10.30 uur klaar om te gaan trainen. We trainen tot 12.00 uur.

Heb je interesse? kom langs en train vrijblijvend een keer mee!

Contact en afmelden

Meer weten over Walking Football bij Margriet? Bel of mail naar Geert-Jan Princen 06-53959305 of geertjan.princen@rksvmargriet.nl

Welkom op de teampagina van Margriet Oldstars 55+
Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn.


Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te raken bij Margriet.

Margriet Oldstars Walking Football Nieuws

Er zijn geen berichten beschikbaar