Selectienieuws

Margriet verliest nipt en onnodig bij Zwaluw Vfc

dinsdag 16 november 2021
Margriet verloor onnodig van Zwaluw VFC in Vught en dreigt de aansluiting met de top van de derde klasse C te gaan missen. In de wedstrijd waren de Margrieters zeker niet minder, hoewel een snelle achterstand anders deed vermoeden.

De wedstrijd was live te zien op YouTube, maar voordat er daadwerkelijk beeld was stond de 1-0 al op het scorebord. Het beeld was verder ook matig van kwaliteit. Voor rust maakte Jeffrey van Vlijmen de gelijkmaker en was er een moment in de wedstrijd dat Margriet een penalty claimde, maar niet kreeg.

Ook de tweede helft kreeg Margriet kansen, maar de bal wilde er maar niet in, waarnaast Zwaluw VFC zwijnde met een makkelijk gegeven penalty en de stand op 2-1 zette. Ondanks verwoede pogingen van de Ossenaren bleef die stand op het scorebord.

Het vertoonde spel en de inzet moet toch weer moed geven voor de volgende wedstrijd tegen en bij SCG’18 in St. Michielsgestel a.s. zondag. Uiteraard ook weer zonder publiek.  De laatste ontmoeting in St. Michielsgestel tussen beide teams vond plaats in het seizoen 2019/2020, waarbij Margriet met 1-2 aan het langste eind trok.