Rabo Clubsupport 2021

vrijdag 17 september 2021

Beste Margrietleden, ouders, vrienden, familie en alle anderen die de RKSV Margriet een warm hart toedragen. De RABO CLUB SUPPORT actie gaat weer van start. Dat kan met uw hulp extra geld opleveren voor onze club.
Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is stemmen op Margriet! Om dit te kunnen doen moet je wel lid worden/zijn van de Rabobank, wat kosteloos is, maar het moet wel voor 23 oktober 2021 gebeuren. Als je klant bent wil dat niet zeggen dat je automatisch lid bent. Kijk het voor de zekerheid even na, want het zou jammer zijn als je denkt dat je lid bent, maar dus enkel klant bent.

Aanvragen lidmaatschap kan via: www.rabobank.nl/ossbernheze

Als lid kun je stemmen op een club of vereniging naar keuze! Natuurlijk stemt u op RKSV Margriet.

Stemmen kan van 4 tot 25 oktober 2021

Bestedingsdoel
De RKSV Margriet wil het niveau van de jeugd in de breedste zin van het woord professionaliseren. Dit geldt voor zowel prestatief als recreatief, zodat ieder jeugdlid op zijn of haar niveau kan ontwikkelen. Dit willen we doen door het opleiden en begeleiden van jonge potentiele trainers en vergeten we ook de ouders niet die graag wat voor het team van hun kind doen.

Alvast bedankt voor uw stem!

RKSV Margriet