Start seizoen en zaterdagdienst

vrijdag 3 september 2021
Beste leden,
Gelukkig kunnen we binnenkort weer starten met de competitie. Veel teams zijn al in training. Laten we hopen dat alles weer normaal wordt.
Om een goede start te kunnen maken is het belangrijk dat iedereen goed geïnformeerd wordt. Om deze reden is er een informatieboekje gemaakt, wat ieder team kan vinden in het postvakje in het wedstrijdsecretariaat.

Achter de schermen zijn heel wat vrijwilligers bezig om alles in goede banen te leiden. Materialen, accommodatie, kleding, kantine, indelingen, alles is weer in orde, zodat er kan worden getraind en wedstrijden gespeeld kunnen worden.

Voor de wedstrijddagen van de jeugd op zaterdag zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers die het wedstrijdsecretariaat bemannen. Het ontvangen van leiders en trainers, van zowel Margriet als bezoekende clubs is een belangrijke taak. Het streven is om een grote groep vrijwilligers bij elkaar te brengen, zodat iedereen maar een enkele keer per periode een dienst draait. Zonder deze belangrijke vrijwilligers kunnen we niet de gastvrijheid bieden zoals we willen.  Mocht je geïnteresseerd zijn en/ of voel je je geroepen om deze taak mee op te pakken, neem dan contact op met Jan van Leest: 0641424075.

Bestuur RKSV Margriet