Vacature kantinebeheerder m/v

vrijdag 7 mei 2021
Ben jij die enthousiaste gastheer/gastvrouw die het in zich heeft om het onze leden en gasten tij-dens de wedstrijden in het weekend en de doordeweekse trainingsavonden naar de zin te maken?
Wij zijn nog altijd op zoek naar een kantinebeheerder m/v, die ons kan helpen om deze taak met enthousiasme uit te voeren.
In deze functie heb jij de verantwoordelijkheid om op een adequate en professionele wijze de kan-tine in het clubhuis van Margriet te laten functioneren.

Taken en verantwoordelijkheden:
  • Algemeen aanspreekpunt binnen de kantine
  • Opstellen van de planning voor overige kantinemedewerkers
  • Rekruteren, instrueren, aansturen en begeleiden van de kantinemedewerkers
  • Verantwoordelijk voor de verkoopwerkzaamheden achter de bar en in de snackcounter
  • Coördinatie van werkzaamheden in de keuken en de snackcounter
  • Contacten onderhouden met de leveranciers
  • Verzorgen van -en controle op de inkoop en voorraadbeheer
  • Toezien op naleving van de voorschriften op het gebied van alcohol, milieuzorg en sociale hygi-ene
  • Betrokken bij de administratie samen met het bestuurslid kantinebeheer en de penningmeester
  • Bijdragen aan een representatieve uitstraling van de kantine en het clubhuis in het algemeen

• Profiel:
  • Ervaring in de horeca is een pre
  • Klantvriendelijke en gastvrije houding en uitstraling
  • Representatief
  • Oplossingsgericht
  • Dienstverlenend ingesteld
  • Goed kunnen samenwerken
  • Stressbestendig
  • Verantwoordelijkheidsgevoel

• Opleidingen:
  • Sociale hygiëne of bereid zijn om deze opleiding te doen
  • EHBO of bereid deze te halen

• Verder:
  • De kantinebeheerder legt verantwoordelijkheid af aan het bestuurslid kantinezaken.
  • Salariëring in overleg. Combinatie van vrijwilligerswerk en salaris. Aantal uren per week in overleg.

• Mocht je interesse hebben in deze functie en wil je ons komen versterken dan verzoeken wij je om te reageren:

Gerard van der Kroon
    gvanderkroon@xs4all.nl /0653164089