In memoriam: Harrie de Looijer

vrijdag 9 april 2021

Op 5 april jongstleden is Harrie de Looijer overleden

Een Margrietman in hart en nieren is ons ontvallen. Harrie was vanaf 1 mei 1969 lid van Margriet in verschillende functies. Hij is lange tijd bestuurslid geweest, leider van Margriet 1, lid van de SAP, lid van de jubileumcommissie bij het 50 jarig bestaan en ook was hij de man die allerhande hand-en spandiensten op het gebied van terrein en materiaal voor onze club verricht heeft.

Harrie had ook een belangrijke bijdrage bij de verhuizing van het oude veld (waar hij samen met Mientje ook nog een tijd de kantine heeft gerund) achter de Bloemskerk naar de Amstelhoef en heeft een hele grote rol gespeeld bij de bouw van de toenmalige kantine en later de uitbreiding ervan.

Dit alles heeft ertoe geleid dat Harrie in 2008 benoemd is tot lid van verdienste en in 2016 tot erelid. Daar  waar het kon waren Harrie en Mientje aanwezig bij de wedstrijden van het eerste elftal zowel thuis als uit en Harrie bleef de verrichtingen van dat team met zijn geheel eigen kritische blik volgen.

Harrie bedankt voor alles wat je voor Margriet betekend hebt en we gaan je missen.

Bestuur RKSV Margriet en Stichting Amsteleind Promotion