We gaan oefenwedstrijden spelen

vrijdag 29 januari 2021

Beste Trainers, Leiders en begeleiders,
Helaas kunnen we nu niet aan de voorjaarscompetitie beginnen en het is onduidelijk wanneer alles weer terug bij normaal is.

Ook zien we dat er volop initiatief wordt genomen om onderling te voetballen, maar dat niet alle teams gebruik maken van die mogelijkheid.

Daarom willen we jullie graag een handje helpen en onderlinge wedstrijden  gaan organiseren, met uitzondering van JO19( leeftijd).  Ook JO8 en de mini's zullen hier niet aan deelnemen,zij voetballen al onderling tegen elkaar.

Binnenkort wordt je benaderd door de coördinator van je leeftijdscategorie met de vraag of jouw team mee wil doen. Als je dat met Ja beantwoordt dan zullen er de komende zaterdagen wedstrijden voor jouw team worden gepland.

Is er niveauverschil tussen teams? Bespreek dat dan samen en kijk of je een aanpassing kan doen zodat het voor iedereen leuk en uitdagend blijft. Het belangrijkste is dat onze jeugd weer kan voetballen!

Vragen of opmerkingen? Neem dan gerust even contact op met je coördinator.

Namens RKSV Margriet,

Rina Wolters