Hervatting seizoen

dinsdag 12 januari 2021
Beste leiders, trainers, spelers en ouders,

Op maandag 11 januari zijn de spelers tot en met 17 jaar weer begonnen met trainen. Helaas nog zonder perspectief op het spelen van competitiewedstrijden.

Gelukkig hebben we als bestuur besloten om op de zaterdag onderling wedstrijden te blijven spelen. We vinden het belangrijk dat de jeugd hun weg blijft vinden naar onze club, contacten onderhoudt en bezig kan blijven. We zullen dit dan ook zoveel als we mogen stimuleren en faciliteren.

Natuurlijk is het van groot belang dat we ons bij alles wat we doen, houden aan de gestelde maatregelen met betrekking tot COVID ‘19. We weten allemaal wat dit voor ons betekent.

Hoewel we niet verantwoordelijk zijn voor wat er buiten ons sportpark gebeurt, voelen we ons als bestuur wel verantwoordelijk. Dit betekent dat we liever niet zien dat ouders en andere supporters zich ophouden aan de slootzijde en- of poortzijde om de trainingen dan wel wedstrijden te bekijken. We doen een groot beroep op ieders verantwoordelijkheid.

Wij zijn blij dat we na een korte vakantieperiode weer zijn gestart.

Bestuur,
RKSV Margriet