Kerstgroet 2020

woensdag 16 december 2020
Beste Margrieters,
Maandagavond hebben wij de indringende boodschap gehoord van premier Rutte en de aanpassing in de overheidsmaatregelen geldig tot 19 januari 2021. Covid-19 heeft onze wereld in 2020 ingrijpend veranderd en wij hebben hier allen in meer of mindere mate de gevolgen van ondervonden. Ieder persoonlijk en in gezin, familie of bij vrienden en bekenden. Op school of in het werk. En wij zijn nog niet aan het einde van de tunnel.

Bij Margriet hebben wij er met hulp van alle vrijwilligers geprobeerd om er het beste van te maken. Om onder de omstandigheden toch ieder zijn sportplezier te laten hebben. Wij hopen dat het toch nog een actief 2e helft van het seizoen kan geven maar dat is afwachten.

Voor de rest verandert er bij Margriet niet meer dan dat de jeugd tot 18 jaar nog mag trainen onder de bekende regels. Voor de overige leden geen mogelijkheden op ons complex.

Vanaf vrijdagavond 18 december na de laatste training is het complex gesloten tot maandag 11 januari. Daarna proberen wij training voor de jeugd tot 18 jaar weer op te pakken.

Laat ons met vertrouwen kijken naar een positief jaar 2021. Als bestuur wensen wij iedereen prettige feestdagen in de familiekring en een gelukkig en bovenal gezond nieuw jaar. Wij hebben in het afgelopen jaar gezien hoe ongelooflijk belangrijk dat is.

Namens het bestuur.
Gerard van der Kroon