NIEUWS Margriet 1

3D: Hapse Boys thuis kopje onder, Vitesse’08 wint ruim bij SV United

maandag 5 oktober 2020
Boekel Sport verloor thuis van FC Schadewijk en Margriet won met een half dozijn goals van bezoekende Germania. Deze verslagen vindt u elders op deze site. Verder gingen Excellent – Nooit Gedacht en Handel – EGS’20 om allerlei redenen niet door. Hapse Boys verloor thuis met 2-4 van het bezoekende Groesbeekse Boys. Voetbal.nl gaf een 2-1 winst voor Hapse Boys maar dat is echt fout. Vitesse’08 won met 1-4 in Wanssum bij SV United. Mooie tijden bij de ploeg uit Gennep en er wordt weer gezongen in de Vitesse kleedkamer wist trainer Ales Jurcik Kliksport te melden. 

Hapse Boys verloor ook de derde wedstrijd van deze competitie. “We moeten nog echt aan elkaar gaan wennen, maar ik heb vertrouwen dat dit gaat gebeuren. We hebben een leuke groep en ik zag vandaag al veel meer drive dan vorige week. Het moet even groeien, maar dat gaat gebeuren”, aldus trainer Wilfried Schoonderbeek. Groesbeekse Boys opende op de Berkte waar Sjuul Roelofs de zaak weer gelijk trok. Echter nog voor de rust namen de gasten opnieuw een 1-2 voorsprong. Na rust was het in de 65e minuut wanneer Brian Guntlisbergen opnieuw hoop bracht in de Hapse harten met zijn 2-2. Hoe hard de thuisploeg ook werkte konden groen zwarten niet voorkomen de Groesbeekse Boys alsnog met drie punten De Berkte verliet met een 2-4 score.

SV United – Vitesse’08 1-4
Een prima zege van de ploeg van trainer Ales Jurcik. De ruststand was slechts 0-1 door een treffer van Niek Hendriks. Vitesse’08 was de betere ploeg maar wist de kansjes die er waren niet te verzilveren. Na rust verdubbelde Djanyl Rutten de score naar 0-2. Uit het niets kon SV United de aansluitingstreffer scoren. “Wij stonden niet op te letten dat moet eigenlijk niet kunnen”, waren de woorden van trainer Jurcik.  De laatste twintig minuten waren voor de ploeg uit Gennep waar Stijn Verhoeven (1-3) en Timon Zeelen, omdat Gijs Diebels werd gevloerd, van elf meter de 1-4 eindscore mocht bepalen. Jurcik was meer dan content: “We hebben goed gespeeld. Gelukkig konden we het geduld opbrengen om na hun 1-2 de rust te bewaren en dan vervolgens de wedstrijd weer naar ons toe te trekken.” De soundblaster en het douchende mannenkoor uit Gennep klonken volop na afloop. Het kon tenslotte toch niemand horen want publiek is taboe de komende weken.

Uitslagen derde klasse D:
Boekel Sport - FC Schadewijk 1-3
Handel - EGS’20 Afgelast
Margriet - Germania 6-1
Hapse Boys - Groesbeekse Boys 2-4
SV United - Vitesse’08 1-4

1. Margriet 3-9
2. Vitesse’08 3-6
3. FC Schadewijk 3-6
4. EGS’20 2-4
5. Boekel Sport 3-4
6. Ysselsteyn 1-3
7. Handel 2-3
8. Excellent 2-3
9. Rood Wit
10. Groesbeekse Boys 2-3
11. Nooit Gedacht 2-0
12. SV United
13. Germania
14. Hapse Boys

Programma volgende week:
Vitesse’08 - Handel
Groesbeekse Boys - Excellent
Rood Wit - SV United
FC Schadewijk - Hapse Boys
Nooit Gedacht - Ysselsteyn
EGS’20 - Margriet
Germania - Boekel Sport

Bron: kliknieuws.nl
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn