Nieuws Covid-19

Update Corona-regels Margriet 29.09.2020

dinsdag 29 september 2020
Beste Margrieters,

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van het kabinet zijn volgende regels van kracht met ingang van dinsdagavond 29.09.2020 18.00 uur.

Belangrijkste corona-regels binnen Margriet:

• Als eerste regel houden wij de 1,5 meter afstand aan. Neem daarbij uw verantwoordelijkheid en spreek elkaar erop aan. Overal wordt geconstateerd dat wij ons daar bewust of onbewust NIET aan houden.

• Kantine dicht tot nader order.

• Kleedkamers dicht met uitzondering van toiletten en verstrekking van materialen door toezichthouders.

• Er staat toegangscontrole aan de poort en toezichthouders bij kleedkamers voor verstrekking van materialen. Registreren aan de poort via QR-code.

• Bezoekers en supporters van Margriet zijn bij de thuiswedstrijden niet toegestaan.

• Reizen naar uitwedstrijden: draag een mondkapje! Maximaal 3 trainers+staf en 5 personen begeleiding.(Chauffeurs) Van bezoekende tegenstanders zijn maximaal 8 personen begeleiding toegestaan. Reken erop dat wij bij tegenstanders ook niet in de kleedkamers komen. Dus thuis douchen.

• Indien wedstrijdbespreking gewenst dan dit aanvragen bij Pascal van Druten. Uitsluitend met gebruik van mondkapjes in de beschikbare ruimte.

• Wij doen nogmaals een dringend beroep op iedereen om zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen en niet af te wachten tot bestuursleden als politie-agent moeten optreden. Het is in ons aller belang om de regels aan te houden en de aanwijzingen op te volgen.

Wij moeten wegblijven van het laatste middel om de regels te volgen en dat is de sluiting van ons complex.

Met gezamenlijke inspanning moet dat lukken en daarbij zijn wij u dankbaar voor uw inzet!

Bestuur RKSV Margriet