Start Grote Club Actie en Superlot gekocht door Tech-United

vrijdag 18 september 2020

Zaterdag 19 september start de Grote Club Actie. Alle teams hebben informatie in hun postvak ontvangen en dit seizoen gaan we voor een record! Seniorenteams kunnen consumptiebonnen winnen en jeugdleden gaan strijden voor een bal, trainingspak of wellicht officiële RKSV Margrietbidons voor je team!
Afgelopen donderdag heeft Eniz Kursunlu namens Tech-United de aftrap gedaan. Hij heeft een Superlot gekocht, wat betekent dat hij ineens 50 loten heeft verkocht, waarvan 80% naar de club gaat. Eniz is naast directeur bij Tech-United ook teammanager van de JO17.1. Het juiste voorbeeld is gegeven. We zijn Eniz heel erg dankbaar!

Tech-United is een bedrijf dat de dagelijkse inkoop, verkoop en distributie voor bedrijven verzorgt op het gebied van consumentenelectronica. Zij zijn wereldwijd actief en partner van grote namen met meer dan 200 merken.

Voor meer informatie: tech-united.nl

Namens het bestuur en alle leden willen we Eniz nogmaals bedanken!

Jan van Leest
Jan Middel