Vacature kantinebeheerder m/v

vrijdag 28 augustus 2020

Ben jij die enthousiaste gastheer / gastvrouw die het in zich heeft om het onze leden en gasten tijdens de wedstrijden in het weekend en de doordeweekse trainingsavonden naar de zin te maken?
In juni j.l. is onze huidige kantinebeheerder gestopt en  daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe kantinebeheerder m/v, die zijn taken gaat overnemen.

In deze functie heb jij de verantwoordelijkheid om op een adequate en professionele wijze de kantine in het clubhuis van Margriet te laten functioneren.

Taken en verantwoordelijkheden:

=

Algemeen aanspreekpunt binnen de kantine

=        Opstellen van de planning voor overige kantinemedewerkers

=        Rekruteren, instrueren, aansturen en begeleiden van de kantinemedewerkers

=        Verantwoordelijk voor de verkoopwerkzaamheden achter de bar en in de snackcounter

=        Coördinatie van werkzaamheden in de keuken en de snackcounter

=        Contacten onderhouden met de leveranciers

=        Verzorgen van -en controle op de inkoop en voorraadbeheer

=        Kwaliteitsbewaking

=        Toezien op naleving van de voorschriften op het gebied van alcohol, milieuzorg en sociale hygiëne

=        Betrokken bij de administratie samen met het bestuurslid kantinebeheer en de penningmeester

=        Bijdragen aan een representatieve uitstraling van de kantine en het clubhuis in het algemeen

Profiel:

=        Ervaring in de horeca is een pre

=        Klantvriendelijke en gastvrije houding en uitstraling

=        Representatief

=        Oplossingsgericht

=        Dienstverlenend ingesteld

=        Goed kunnen samenwerken

=        Stressbestendig

=        Verantwoordelijkheidsgevoel

Opleidingen:

=        Sociale hygiëne of bereid zijn deze te halen

=        EHBO of bereid deze te halen

Verder:

=        De kantinebeheerder legt verantwoordelijkheid af aan het bestuurslid kantinezaken.

=        Salariëring in overleg. Combinatie van vrijwilligerswerk en salaris. Aantal uren per week in overleg.

Mocht je interesse hebben in deze functie en wil je ons komen versterken dan verzoeken wij je om te reageren:

Gerard van der Kroon

gvanderkroon@xs4all.nl / 0653164089