NIEUWS TC

Dotcomsport bij Margriet

donderdag 2 juli 2020

Beste Trainers, begeleiders,
Fijn dat jullie je volgend seizoen ook weer in willen zetten voor onze mooie club! Zoals je wellicht vernomen hebt is Talento onlangs overgenomen door Dotcomsport. Dat betekent voor Margriet dat we ook overstappen naar het spelervolgsysteem van Dotcomsport. Achter de schermen zijn we daar al een tijdje mee doende en we zijn nu zover dat de spelers en begeleiding die lid zijn van de club geregistreerd staan in Dotcomsport. Ook de teams zijn inmiddels grotendeels samengesteld. Dus ben je trainer of begeleider maar nog geen lid, regel dat dan snel! (het is gratis voor vrijwilligers, en je bent dan ook verzekerd via de KNVB)

Noteer alvast in je agenda: Dotcomsport training op vrijdag 21 augustus van 18.30 uur tot 19.30 uur*
*We gaan ervan uit dat we de sessie gezamenlijk bij Margriet kunnen volgen, echter het kan natuurlijk zijn dat we vanwege de Corona maatregelen daar dan nog niet terecht kunnen. We zullen jullie tijdig op de hoogte brengen hoe we het definitief gaan aanpakken.

Mocht je nu al toegang wensen tot het spelersvolgsysteem om jezelf er alvast in te verdiepen, dat kan. Stuur een reply op deze mail naar geertjan.princen@rksvmargriet.nl en we zorgen voor de nodige info!

Fijne zomervakantie en tot in augustus!

Met sportieve groeten,

Namens RKSV Margriet