Uitnodiging Vrijwilligers

vrijdag 26 juni 2020

Beste Margrieters,
Het was een bijzonder seizoen voor Margriet. Door het Corona virus hebben we midden in het seizoen elkaar een hele tijd niet kunnen / mogen zien.

Na het weer open gaan van ons sportpark heeft iedereen zich netjes gehouden aan het protocol. Het bestuur wil dan ook graag naar iedereen hiervoor de complimenten uitspreken.
Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk om een fantastische club als Margriet te laten functioneren. Ook het volgend seizoen hopen wij natuurlijk dat we op al deze vrijwilligers, met hetzelfde enthousiasme, opnieuw een beroep te mogen doen.
Alle vrijwilligers die zich het afgelopen seizoen voor Margriet hebben ingezet wil het bestuur graag bedanken.

Het bestuur heeft daarom 2 bedankavonden gepland op:

Donderdag 2 en Vrijdag 3 juli

Tijd: van 18:30 t/m 21:00 uur

Waar: Terras kantine Margriet

Wij verzoeken de vrijwilligers donderdag of vrijdag langs te komen zodat het bestuur een presentje voor het afgelopen seizoen kan overhandigen.
Verder wensen wij iedereen een fijne vakantie en zien we jullie graag terug in het nieuwe seizoen.

Sportieve groeten,
Bestuur RKSV Margriet