Nieuws

Trainingen bij Margriet fase 2

maandag 1 juni 2020
Beste leiders en trainers,
Vanaf dinsdag 2 juni starten we met fase 2 van hervatting trainingen bij Margriet. Dit betekent dat een aantal teams extra gaat trainen. Ook hervatten we de mini Champions League op de zaterdagochtend. Kijk voor tijden en veldindeling in het aangepaste trainingsschema.

De protocollen die we als bestuur aan het begin van de hervattingen hebben opgesteld blijven van kracht. Een wijziging is dat junioren van 13 tot en met 18 jaar net als de jongste jeugd de 1,5 meter maatregel tijdens de training niet meer hoeven te hanteren. Dit geldt niet voor de trainer. Hij of zij blijft 1,5 meter afstand houden. Er zijn verder geen wijzigingen. Betekent dus ook dat we nog steeds alleen voetballers en begeleiders toelaten en dat ouders en overig publiek niet op het complex mogen komen.

Belangrijk voor iedereen: leiders, trainers, voetballers en hun ouders/verzorgers om nogmaals de protocollen door te nemen, zodat iedereen weer weet waaraan hij of zij zich dient te houden.

Eerder hebben we al aangekondigd dat alle materialen, zoals kleding, ballen, sleutels, etc., weer ingeleverd moeten worden. Dit start ook aanstaande dinsdag en dit doe je vooraf je training bij de toezichthouders.

Hopende iedereen hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Veel plezier en succes!
Bestuur
RKSV Margriet
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn