Oud-hoofdtrainer Marcel Kuijpers overleden.

donderdag 9 april 2020
Beste Margrieters,
Ons bereikte het bericht dat maandagavond 6 april jl. Marcel Kuijpers op 81-jarige leeftijd is overleden.
Hij was hoofdtrainer van Margriet gedurende de drie seizoenen van 1983/1984 t/m 1985/1986.
Marcel blijft in onze herinnering de uiterst gedreven trainer die Margriet 1 in zijn eerste jaar leidde naar een kampioenschap in de 3e klasse en onder hem speelde Margriet 1 vervolgens twee jaar in de tweede klasse. Marcel was een professional eerste klas in zijn trainersvak, echt gedreven.

Hoewel Marcel de laatste jaren problemen had met zijn gezondheid, was het toch het coronavirus dat hem uiteindelijk versloeg.
Wij wensen zijn echtgenote, kinderen, kleinkinderen en verdere familie alle sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur Stichting Amsteleind Promotion
Bestuur RKSV Margriet