Margriet en Corona

donderdag 26 maart 2020

Beste Margrieters,

Heel ons land en bijna de hele wereld wordt hard getroffen door de Coronacrisis. Ons dagelijks leven staat volledig op zijn kop. Er zijn zorgen over de gezondheid, het werk, inkomen en onze toekomst. Niks meer lijkt vanzelfsprekend en zeker. Onzekerheid knaagt aan je, als mens. Of je nu voetballer bent, leider, supporter van je kinderen of vrijwilliger bent. Alles wat ons bindt lijkt uit onze handen geslagen en dat doet pijn. Ook wij als jullie bestuur worstelen hiermee.

Via een online beeldverbinding hebben wij als bestuur stilgestaan bij deze situatie en wat dat betekent voor onze leden, onze vereniging, ons clubke, waar we allemaal trots op mogen zijn.

Laat ik beginnen met te zeggen dat we een vitale en gezonde vereniging zijn. We kunnen tegen een stootje en dat wil het bestuur ook zo houden. Na afkondiging van de maatregelen door de regering en daarop volgende berichten van de KNVB is duidelijk dat dit voetbalseizoen op amateurniveau niet meer gevoetbald zal worden. Geen wedstrijden, geen trainingen, geen toernooien. We hebben daarom als bestuur het volgende besloten:

1. Het complex van Margriet is tot 1 juni a.s. volledig gesloten. Alleen Niels Bijlhout en Maurice Hommeles hebben toegang tot het complex. De velden mogen dus niet betreden worden. Daar wordt streng op toegezien door de politie en handhavers van de gemeente. Alleen Niels Bijlhout is bevoegd om anderen toe te laten. Niels is te bereiken via: bijlhout@hotmail.com
  2. Wij adviseren trainers/leiders om zo veel mogelijk binding te houden met de spelers. Dat kan via de groepsapp of andere online-verbindingen. Voor eventuele tips is Pascal van Druten het aanspreekpunt voor senioren:pascal.van.druten@rksvmargriet.nl. Bij de junioren is dat Ron de Vries: ron.de.vries@rksvmargriet.nl
    Onze sponsors kunnen bij vragen contact opnemen met Gerard van der Kroon: gvanderkroon@xs4all.nl
  3. Contacten met instanties, de KNVB en alle andere externe contacten lopen via mij. Het is dus niet toegestaan om zelfstandig, namens Margriet contacten te leggen en/of afspraken te maken. Daarover zijn afspraken gemaakt met bijvoorbeeld de gemeente Oss en de KNVB.

Met deze maatregelen hopen wij dat onze club door deze zware crisis te loodsen, maar we hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken! Margriet zal hier sterker uit komen!

Namens het bestuur wensen wij jullie en degene die jullie lief zijn, heel veel sterkte toe. Als wij allemaal alle maatregelen en landelijke adviezen goed opvolgen zijn we hopelijk snel verlost van deze nachtmerrie. Wij hebben er zin in om van het volgende seizoen een klasse-seizoen te maken! Wij rekenen daarbij ook op jullie!

Mochten er zaken wijzigen, dan communiceren we daarover via onze website,

Namens het bestuur,

Gé Wagemakers