Nieuws Algemeen

REUNIE PLEINTJE VLASHOEK

donderdag 26 maart 2020

Oud Vlashoekbewoners Bouwmeester, Remst en Van de Veerdonk……

Locatie: Wijkcentrum De Hille, Looveltlaan 25, 5345 WB Oss
Tijdstip: Zondag 29 maart 2020 van 15.00 uur tot 19.00 uur


In 2015 heeft er een reünie plaatsgevonden van (oud)bewoners van het zogenaamde Pleintje Vlashoek. Ca. 160 mensen hebben op feestelijke wijze met elkaar teruggeblikt naar de 50’er, 60’er, 70’er, 80’er, 90’er jaren in de gezellige buurt De Vlashoek. Er was muziek, oude foto’s, een hapje, een drankje en er werden mooie gesprekken gevoerd over “vruuger”.  Uiteraard waren er ook oud-Margriet voetballers bij de reünie. Ook nu willen we de (oud) Margrieters informeren over de reünie…..

Welnu, vele mensen die er in 2015 bij waren wilden graag voor de tweede keer elkaar weer ontmoeten. Het organisatiecomité heeft de draad weer opgepakt en inmiddels is duidelijk dat we op zondag 29 maart a.s. weer gezellig bij elkaar komen. We denken dat niet iedereen op de hoogte was van de reünie in 2015, vandaar dat we nu via de website van RKSV Margriet u op de hoogte willen stellen van het evenement.
We richten ons vooral op de bewoners van de volgende straten: Kromstraat, Rootstraat, Repelstraat, Vlasstraat, Heischeutstraat en Burgemeester Ploegmakerslaan.

Wilt u bij de tweede reünie op 29 maart a.s. aanwezig zijn, laat dat dan weten door middel van het sturen van een email naar: boynellie@hotmail.com (emailadres van Boy Bouwmeester, destijds woonachtig in de Burgemeester Ploegmakerslaan).
Overigens bedragen de kosten € 15 per persoon, daarvoor krijgt u koffie, cake, 3 consumpties, frites met kroket e.d. 
Hopelijk kunnen we op 29 maart a.s. elkaar de hand schudden en mooie herinneringen ophalen!

Namens het organisatiecomité
Theo van de Veerdonk (vroeger woonachtig in de Burgemeester Ploegmakerslaan 61)
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn