Oproep: Trotse Margrietleden gezocht!

donderdag 26 september 2019
Hierbij willen wij ieder lid dat trots is op RKSV Margriet (en wie is dat nou niet?) oproepen om loten van de Grote Clubactie te kopen en verkopen.

Wij zouden het erg stoer en een blijk van waardering voor de club vinden als ieder lid tenminste 1of 2loten zou verkopen. Meer mag natuurlijk ook. Graag zelfs. Maar waarom vraag je jezelf wellicht af.

• Waarom? 80% van de opbrengst van de loten is voor de club.

• Wat doet Margriet met dat geld? Margriet besteedt dit geld aan het verfraaien van de accommodatie en aan trainingsmaterialen.
Het komt dus direct ten goede aan alle bezoekers en voetballende leden van Margriet.
Voor jou dus.

• Verkoop je 20 loten of meer dan krijg je een gratis entreekaartje voor Avontura, Bobbejaanland of Optisport of een 2de artikel gratis op Masita.com.

• Degene binnen Margriet die de meeste loten weet te verkopen wint hiermee een Margriet trainingspak van de nieuwe Margriet-Hummel kledinglijn.

• Als je loten koopt maak je kans op €100.000, een auto, een reischeque of één van de andere 32.000 prijzen.
Kijk op:www.clubactie.nl/lotenkopers_prijzen_uitslag

Via je trainer, leider of het wedstrijdsecretariaat kan je boekjes met Grote Clubactie loten krijgen. In het postvak van “De Grote Clubactie” ligt een hele voorraad. Vraag er om bij je trainer of haal ze op!

Je kan ook Grote Clubactie loten on-line kopen via deze link: https://toolbox.clubactie.nl/actie/RKSVMargriet

Let op! Om zelf loten te kopen moet je ten minste 18 jaar oud zijn.