Nieuws Algemeen

Spelregelbewijs verplicht vanaf geb. jaar 1998

dinsdag 24 september 2019
A-B junioren en senioren die geboren zijn in het jaar 1998 of later, mogen zonder spelregelbewijs niet spelen. Uit coulanceoverwegingen gaat de KNVB niet meteen over tot het opleggen van sancties, maar we willen je er wel op wijzen dat na 7 keer meespelen zonder spelregelbewijs aangifte bij de tuchtcommissie zal worden gedaan. Mogelijk volgt er dan een zware sanctie. De richtlijn hiervoor is: een boete van € 200 voor de vereniging (kosten worden gedragen door het team!!) en 4 wedstrijden uitsluiting, waarvan 2 voorwaardelijk, voor de speler. 


Alle formulieren m.b.t. de inloggegevens zijn uitgeprint en liggen in de postvakken van de teams. Mocht je formulier er onverhoopt niet bij liggen neem dan contact op. Ook proberen we avonden te regelen om samen met je maatjes dit te doen. Data worden nog bekend gemaakt. Ook vanuit thuis kun je deze beproeving verwerken. Eventueel kun je zelf ook als team iets regelen om het gezammelijk te doen. Ruimte zal Margriet faciliteren indien mogelijk er moet gereserveerd worden, men dient echter wel zelf zijn/haar Laptop mee tenemen. 

De cursus bestaat uit 5 levels en een ieder dient op de hoogte te zijn van de nieuw geïntroduceerde spelregels. Denk hierbij aan dat de keeper de bal niet meer buiten de 16 hoeft te spelen, maar waar moet de tegenstander zijn afstand. Wat is nu wel een geen hands? Waar moet de speler het veld verlaten als deze gewisseld word. 

Vragen stel ze gerust wij proberen hier als margriet jullie hierbij te helpen.

Jeroen Scherpenzeel
Maurice Hommeles
Johan van den Bogaart
Ruud Pigmans
Wedstrijdzaken Jeugd/senioren
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn