Margriet winnaar JOEP Makelaardij voorbereidingstoernooi

maandag 19 augustus 2019
Beste Margrieters,

Op zondag 18 augustus vond de tweede editie van het voorbereidingstoernooi gemeente Oss plaats. Dit jaar met JOEP Makelaardij als hoofdsponsor.

8 teams verdeeld over twee poules speelden in vaak regenachtige omstandigheden hun wedstrijden. In poule A werd Vesta’19 poulewinnaar, in poule B werd dit Margriet.

In de kruisfinales speelden zij tegen respectievelijk CITO zondag en SV Ruwaard. De finale werd uiteindelijk gespeeld door Margriet en Vesta’19. Na een 1-1 gelijkspel, trok Margriet aan het langste eind door de penaltyserie te winnen.

Met twee debutanten, te weten SV Ruwaard en Vesta’19 en CITO zaterdag, CITO zondag, FC Schadewijk, Berghem Sport, RKVV DESO en Margriet hadden we voor de tweede keer een deelnemersveld van 8 teams. Graag groeien we uit en hopen we dat we tijdens de volgende editie ook de andere clubs uit de gemeente Oss mogen verwelkomen.

Namens de organisatie wil ik alle deelnemers, scheidsrechters, vele vrijwiligers en publiek bedanken voor jullie inzet en aanwezigheid!

Tot volgende keer en succes dit seizoen!

Pascal van Druten