Gastheren/vrouwen gezocht (Urgent)

woensdag 24 juli 2019
De zaterdagdienst , onze gastheren/vrouwen van Margriet. Ontvangen de uit- en thuisspelende teams en scheidsrechters. Zij voorzien onze gasten van koffie, thee en ranja voor de spelertjes. De mensen van de zaterdagdienst zijn mede het "gezicht" van Margriet.
Het uitlenen van de kleedkamersleutels met behulp van borg behoort tot de taken alsmede een oogje in het zeil houden van het jeugd lokaal en de kleedkamers. Gastvrijheid vinden wij erg belangrijk bij Margriet.
Daarnaast proberen de mensen van de zaterdagdienst diverse vragen te beantwoorden of naar de goede personen door te verwijzen.

Vaak schrijven nieuwe spelertjes zich op zaterdag in en dat betekent dat de mensen van de zaterdagdienst dan de eerste informatie geven aan ouders en nieuwe leden over het voetbal bij Margriet.

Seizoen 2019-2020

We werken met 3 ploegendiensten:
ochtend: 7.45 -11.00
tussen: 11.00 -14.00uur
middag: 14.00 -19.00 uur

Als je interesse hebt of je kent iemand die de zaterdagdienst wil versterken, neem dan contact op met Johan van den Bogaart.
Op deze manier kun jij ook je steentje bijdragen aan een goede organisatie binnen onze voetbalvereniging voor de jeugd en ben je maatschappelijk bezig. (evt. maatschappelijke stage is mogelijk)

1x per jaar hebben we overleg over de taken en per mail of app houden we elkaar volledig op de hoogte van allerlei zaken bij Margriet.
Je krijgt als dank een gezellige feestavond " de kaderavond" aangeboden vanuit Margriet.

Meer weten?

Bel Johan: