Nieuwe vrijwilligers oud papier gezocht

woensdag 24 juli 2019

Al meer dan 20 jaar haalt Margriet elke 4de zaterdag van de maand (van 8:30u-11:30u) in twee wijken in Oss oud papier op. De laatste jaren waren het vooral de mannen van Margriet 4 die zich hiervoor hebben ingezet. Waarvoor dank! De meesten van hen hebben echter aangegeven er mee te willen stoppen. André Pigmans is al 15 jaar verantwoordelijk voor de coördinatie en heeft gelukkig aangegeven dit te blijven doen.

.

Het oud papier is voor Margriet een belangrijke inkomstenbron die we zeker niet willen laten schieten. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe poule met vrijwilligers voor deze taak. Tegenover deze taak staat een vergoeding in de vorm van 20 munten per persoon per keer, welke in de kantine kunnen worden besteedt
De twee vrachtwagens met chauffeurs worden geleverd door Van Munster. In totaal hebben we zes vrijwilligers per keer nodig. Om niet iedere maand aan de beurt te zijn proberen we een grote poule samen te stellen. Dus meld je individueel of met je hele team aan voor deze taak. Andere clubs staan te popelen om deze taak van Margriet over te nemen, dus laten we er voor zorgen dat dat niet gaat gebeuren!

Aanmelden kan via vrijwilligerszaken@rksvmargriet.nl. Geef s.v.p. duidelijk aan dat het om het ophalen van oud papier gaat en geef de contactgegevens (mobiel nummer en e-mail) van iedere individuele deelnemer door.