Joep makelaardij voorbereidingstoernooi Gemeente Oss 18 augustus 2019

zaterdag 15 juni 2019
Beste voetballiefhebbers van de Gemeente Oss,
Na een succesvolle eerste editie in 2018, vindt op zondag 18 augustus voor de tweede keer het Osse voorbereidingstoernooi  plaats. De eerste editie werd gewonnen door Berghem Sport. Zij zijn vanzelfsprekend aanwezig om hun titel te verdedigen. Winnen is leuk, maar een optimale voorbereiding op een zwaar seizoen is de belangrijkste doelstelling.

Deelnemende clubs:
Berghem Sport
SV Ruwaard
FC Schadewijk
vv Ravenstein
CITO zondag
CITO zaterdag
DESO
RKSV Margriet

Mochten er nog meer clubs mee willen doen, dan is dat nog mogelijk.

Verder wordt het voorbereidingstoernooi dit seizoen gesponsord door Joep Makelaardij!

Joep Makelaardij
Sinds 2005 actief in de makelaardij in Oss en omstreken. Met ruim 10 jaar ervaring op zak en een ongeremde ambitie en enthousiasme voor de makelaardij, werd het tijd voor een nieuwe stap: JOEP makelaardij! Altijd op zoek naar iets nieuws, nieuwe manieren van presenteren, een andere manier van vertellen. Een eigen onderneming waarin innovatie, klantgerichtheid en een persoonlijke benadering centraal staan. Dag in dag uit op zoek naar de perfecte match tussen kopers en verkopers: welke woning past bij welke kopers en welke kopers passen bij welke woning?
Omdat de huidige maatschappij continu in beweging is en wij gewend zijn altijd en overal snel informatie vandaan te kunnen halen, heb ik mijn manier van werken hier op aangepast. Zo staan bijvoorbeeld alle verkoopdossiers op een Ipad: foto’s, video’s en bijbehorende documenten zijn binnen een handomdraai beschikbaar. Ten aanzien van de presentatie, werken wij met experts, een woningstylist en een professionele fotograaf. Iets wat ons onderscheidt is dat wij alle woningen zullen presenteren met luchtfoto’s. Een leuke en extra toevoeging aan uw presentatie, een GROOT onderscheid op Funda. Daar draait het tenslotte om. Verder zijn wij aangesloten bij, en erkend lid van VastgoedPRO, een brancheorganisatie welke de kwaliteit van haar makelaars controleert en garandeert, dit geeft u extra zekerheid.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wie ik ben en wat ik doe, neem dan gerust contact met mij op voor het maken van een vrijblijvende afspraak; het verplicht u tot niets (tel. 06.42337033 of info@joepmakelaardij.nl

Ik heb zin om de uitdaging aan te gaan!

Joep van Loosbroek

DE TOEGEVOEGDE WAARDE!