Wij doen weer mee met de Grote Clubactie!

donderdag 22 september 2022

Dit jaar doen wij ook weer mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor het verfraaien van onze accommodatie en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 24 september. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

QR-code
Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Deze boekjes liggen in het postvakje van de teams op het wedstrijdsecretariaat. Ook vind je hieronder een QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen.  Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje.

We doen het samen
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!

Succes en alvast bedankt voor je medewerking!

Bestuur RKSV Margriet