Rabo ClubSupport

dinsdag 6 september 2022

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst terug aan de verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen we samen met onze partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden. Benieuwd wat we voor jouw vereniging kunnen betekenen?

Doelstelling RKSV Margriet
Om jeugdvoetballers zo goed mogelijk op te leiden, is het belangrijk dat er deskundige trainers zijn. Het inhuren van trainers is erg kostbaar, vandaar dat we graag onze eigen trainers scholen, zodat we minder afhankelijk zijn van externen. Om dit voor iedereen mogelijk te maken zou een extra bijdrage erg welkom zijn.

Stem daarom op RKSV Margriet!!!!

Hoe kan ik mijn stem uitbrengen?

Klik op onderstaande link en je komt direct in de omgeving waar je je stem kunt uitbrengen.

Rabo ClubSupport - Rabobank

Je mag meerdere stemmen uitbrengen als rekeninghouder en lid van de Rabobank. Als RKSV Margriet denken we graag aan onze buren en dus ook aan de verenigingen die ook op ons sportpark actief zijn. Tafeltennisvereniging Return is er daar één van. Een stem voor deze vereniging juichen wij dan ook toe.

We rekenen op jullie stem!

RKSV Margriet