Nieuws

Zaterdagdienst seizoen 2022 / 2023

woensdag 27 juli 2022
Beste ouders, trainers, leiders,
Zoals jullie misschien afgelopen seizoen gemerkt hebben is er een groot te kort aan vrijwilligers om al onze zaterdagdiensten in te vullen. Diversen oproepen, mensen direct benaderen ect. heeft niet geholpen om dit probleem op te lossen.

Hoe nu verder?

Aangezien wij niet genoeg vrijwilligers kunnen vinden wordt er een beroep gedaan op alle jeugdteams. Per zaterdagdienst-shift gaan we een (jeugd)team indelen om deze dienst op te vangen.

Hoe ziet zo’n dienst er dan uit?
Per dienst vragen wij 2 volwassen personen (ouders, leiders, trainers) uit het team die de taken van de zaterdagdienst over gaan nemen. Deze taken zullen in een handleiding aanwezig zijn tijdens de dienst.

De zaterdagdiensten zijn van:
 • 07:30 – 11:00 uur
 • 11:00 – 15:00 uur
 • 15:00 – 19:00 uur

  Met de indeling zullen we proberen de jongere leeftijdscategorieën aan het eind van de dag in te delen en oudere leeftijdscategorieën in de ochtend zodat iedereen naar de wedstrijd van zijn / haar kind kan gaan kijken.

  We zullen het met zijn allen moeten doen en rekenen op jullie begrip / medewerking. Je bent per team tenslotte maar maximaal 3 keer per seizoen aan de beurt. 

  Hier vinden jullie de indeling per zaterdag / team.

  Met vriendelijke groet,
  Bestuur RKSV Margriet
 • Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn