Nieuws

JEUGDVOETBALDAGEN BIJ RKSV MARGRIET IN DE ZOMERVAKANTIE

woensdag 24 augustus 2022
Omdat bij RKSV Margriet volop aandacht is voor de jeugd wordt er in de zomervakantie een uniek voetbalevenement in Oss gerealiseerd.

Jeugdvoetbalopleiding organiseert, op het complex van RKSV Margriet tijdens de zomervakantie, een uitdagend en leerzaam tweedaags voetbalevenement: De jeugdvoetbaldagen.

Deze bijzondere  jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op donderdag 1 en vrijdag 2 september 2022. Alle kinderen  van 5 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Je hoeft niet lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden! PROGRAMMA JEUGDVOETBALDAGEN BIJ RKSV MARGRIET OP DONDERDAG 1 EN VRIJDAG 2 SEPTEMBER 2022
10.00 uur Aankomst

10.15 uur Inleiding

10.45 uur Training

12.45 uur Pauze

13.45 uur Wedstrijden

16.15 uur Afsluiting

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen sterk toenemen.


Voordelen van de Wiel Coerver methode:
Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te  hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima  traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale  balgevoel enorm vooruit gaat. Dit door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen € 65,- 

Hiervoor biedt Jeugdvoetbalopleiding:

• Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal
• Dynamisch en afwisselend programma
• Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten
• Een aandenken voor iedereen
• Prijzen voor de winnaars


Inschrijven
Meld je hier aan! 

Iedereen mag zich aanmelden men hoeft dus niet perse lid van een  bepaalde vereniging te zijn.

Verzoeken om bij vrienden of vriendinnen in een groep te komen zijn mogelijk!

Met sportieve groet,

Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn