Actuele afgelastingen

Er zijn geen berichten beschikbaar

Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

Nieuws

Bedankje familie De Looijer 16-4-2021
Beste Margrieters, 
Graag willen wij iedereen heel erg bedanken voor de vele kaartjes en de aanwezigheid bij het afscheid van Harrie.
De mooie woorden bij de dienst. En vooral het applaus voor Harrie bij de ingang van het sportcomplex was heel indrukwekkend en zorgde voor een prachtige warme bijdrage aan zijn afscheid. Het ontroerende ons en pa zou erg trots zijn geweest. Het was zijn club.

Bedankt,
Mien de Looijer
Jos , Monique en de kinderen
Lees verder...
Maarten van Vugt verbindt zich voor onbepaalde tijd aan Margriet 9-4-2021


Beste Margrieters,
Al enige maanden is bekend dat Maarten van Vugt ook volgend seizoen aan het roer staat van de selectie van RKSV Margriet. Gisteren heeft hij zijn contract voor onbepaalde tijd ondertekend. Het mag duidelijk zijn dat we veel vertrouwen in Maarten hebben en met hem de komende jaren verdere stappen willen gaan zetten om onze sportieve ambities waar te maken.

Namens het bestuur en Technische Commissie RKSV Margriet,

Pascal van Druten
Lees verder...
In memoriam: Harrie de Looijer 9-4-2021

Op 5 april jongstleden is Harrie de Looijer overleden

Een Margrietman in hart en nieren is ons ontvallen. Harrie was vanaf 1 mei 1969 lid van Margriet in verschillende functies. Hij is lange tijd bestuurslid geweest, leider van Margriet 1, lid van de SAP, lid van de jubileumcommissie bij het 50 jarig bestaan en ook was hij de man die allerhande hand-en spandiensten op het gebied van terrein en materiaal voor onze club verricht heeft.

Harrie had ook een belangrijke bijdrage bij de verhuizing van het oude veld (waar hij samen met Mientje ook nog een tijd de kantine heeft gerund) achter de Bloemskerk naar de Amstelhoef en heeft een hele grote rol gespeeld bij de bouw van de toenmalige kantine en later de uitbreiding ervan.

Dit alles heeft ertoe geleid dat Harrie in 2008 benoemd is tot lid van verdienste en in 2016 tot erelid. Daar  waar het kon waren Harrie en Mientje aanwezig bij de wedstrijden van het eerste elftal zowel thuis als uit en Harrie bleef de verrichtingen van dat team met zijn geheel eigen kritische blik volgen.

Harrie bedankt voor alles wat je voor Margriet betekend hebt en we gaan je missen.

Bestuur RKSV Margriet en Stichting Amsteleind Promotion
Uitvaart Harry de Looijer 8-4-2021
Zaterdag 10 april a.s. is de uitvaart en de crematie van Harrie de Looijer.

Na afloop van de uitvaardienst in de kerk heeft de familie voorgesteld om richting het crematorium een ronde te maken over het parkeerterrein bij Margriet. Dit om een ieder de gelegenheid te geven een laatste groet te brengen aan Harrie. Wij stellen dit zeer op prijs en zullen regelen dat
het parkeerterrein beschikbaar is om dit te doen.

De verwachte tijd na de uitvaart is rond 11.00 uur bij Margriet.

Wij nodigen iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn met het verzoek om bij het parkeren voldoende ruimte te houden zodat wij op een waardige manier onze laatste groet aan Harrie kunnen brengen.

Iedereen is welkom en wij hopen dat zoveel mogelijk mensen kunnen komen.

Bestuur RKSV Margriet
Lees verder...
Hoe zit het eigenlijk met de veldindeling? 27-3-2021

Beste Margrieters, 
Over de veldindeling voor wedstrijden bestaan nogal wat misverstanden. Waarom spelen zij altijd op het hoofdveld en waarom wordt een team dat in de B categorie speelt eerder afgelast dan een team dat in de A categorie uitkomt? Op deze en andere vragen geeft onze wedstrijdsecretaris Ruud Pigmans antwoord. Ga naar de pagina wedstrijdsecretariaat om de antwoorden te lezen. Heb je daar nog vragen over neem dan contact op met Ruud. 

Namens het bestuur van RKSV Margriet,
Danielle Welten


Lees verder...
Bestuursverkiezing 15-3-2021
Beste leden,

Vanavond zijn tijdens de online georganiseerde Algemene Ledenvergadering Piet de Jongh als voorzitter en Jan van Leest als bestuurslid gekozen. Voor Piet is dit zijn tweede termijn.

Wij wensen allebei de heren veel succes!

Namens bestuur en leden,

Pascal van Druten
Lees verder...
Ondertussen gaat het onderhoud gewoon door! 23-2-2021

Beste Margrieters, 
Ook al is onze accommodatie in deze tijd niet helemaal open, het onderhoud blijft. Iedere week worden de velden gesleept, wordt onkruid verwijderd en worden douches, toiletten en kranen doorgespoeld.

Ook zijn op deskundige wijze door CSP Hygiëne uit Schaijk de vloeren van de gangen en kleedkamers grondig gereinigd.

Dank je wel voor jullie inzet!

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Algemene ledenvergadering RKSV Margriet. Let op aanvangstijd gewijzigd! 15-2-2021
Beste Leden van Margriet,
Volgens de statuten van onze vereniging behoren wij binnen 6 maanden na het seizoen de Algemene Ledenvergadering te houden.
Onze ALV stond gepland op 19 november 2020 en is door de overheidsmaatregelen op dat moment niet doorgegaan.
Natuurlijk zijn wij door de coronacrisis en alle overheidsmaatregelen in een overmacht situatie gekomen.
Wanneer wij weer met een groter aantal mensen mogen samengekomen is op dit moment absoluut niet te voorspellen.

Wij vinden als bestuur dat wij toch een paar belangrijke zaken dienen af te wikkelen of te bespreken om daar als ALV een besluit over te nemen.

Daarom is besloten dat wij op maandag 15 maart om 19.00 uur een ALV digitaal organiseren via teams.

Lees verder...
Aanpassingen trainingen door avondklok 23-1-2021
Beste spelers, ouders, trainers en leiders,
Door de afgekondigde maatregel van een avondklok vanaf 21.00 uur per zaterdag 23 januari kan er vanaf maandag nog maar tot 20.00 uur worden getraind. Om 20.15 uur zullen we de poort moeten sluiten, zodat we ons allemaal aan de maatregel houden.

Teams die normaal vanaf 20.00 uur trainen en nu niet kunnen trainen mogen contact opnemen met Jan van Leest of Pascal van Druten om samen te kijken naar eventuele mogelijkheden op een ander moment in de week.

Bestuur
RKSV Margriet 
Lees verder...
Hervatting seizoen 12-1-2021
Beste leiders, trainers, spelers en ouders,

Op maandag 11 januari zijn de spelers tot en met 17 jaar weer begonnen met trainen. Helaas nog zonder perspectief op het spelen van competitiewedstrijden.

Gelukkig hebben we als bestuur besloten om op de zaterdag onderling wedstrijden te blijven spelen. We vinden het belangrijk dat de jeugd hun weg blijft vinden naar onze club, contacten onderhoudt en bezig kan blijven. We zullen dit dan ook zoveel als we mogen stimuleren en faciliteren.

Natuurlijk is het van groot belang dat we ons bij alles wat we doen, houden aan de gestelde maatregelen met betrekking tot COVID ‘19. We weten allemaal wat dit voor ons betekent.

Hoewel we niet verantwoordelijk zijn voor wat er buiten ons sportpark gebeurt, voelen we ons als bestuur wel verantwoordelijk. Dit betekent dat we liever niet zien dat ouders en andere supporters zich ophouden aan de slootzijde en- of poortzijde om de trainingen dan wel wedstrijden te bekijken. We doen een groot beroep op ieders verantwoordelijkheid.

Wij zijn blij dat we na een korte vakantieperiode weer zijn gestart.

Bestuur,
RKSV Margriet
Lees verder...
Algemene ledenvergadering van18 januari a.s. gaat niet door! 15-12-2020
Beste Leden,

De Algemene ledenvergadering, die aangekondigd is voor maandag 18 januari 2021, zal wederom verplaatst worden i.v.m. de corona omstandigheden. We hebben nog geen nieuwe bijeenkomst gepland. We zullen jullie tijdig informeren over een nieuwe datum.    

Bestuur RKSV Margriet
Lees verder...
Maarten van Vugt ook volgend seizoen hoofdtrainer RKSV Margriet 13-12-2020
Beste leden van Margriet,

Maarten van Vugt zal ook volgend seizoen hoofdtrainer zijn van RKSV Margriet. Spelers, begeleiding, TC en bestuur zijn uitermate tevreden over zijn manier van werken. Met Maarten aan het roer willen we onze ambities waar maken. 

Namens het bestuur en technische commissie,

Pascal van Druten
Lees verder...
Vacature kantinebeheerder m/v 28-8-2020

Ben jij die enthousiaste gastheer / gastvrouw die het in zich heeft om het onze leden en gasten tijdens de wedstrijden in het weekend en de doordeweekse trainingsavonden naar de zin te maken?
In juni j.l. is onze huidige kantinebeheerder gestopt en  daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe kantinebeheerder m/v, die zijn taken gaat overnemen.

In deze functie heb jij de verantwoordelijkheid om op een adequate en professionele wijze de kantine in het clubhuis van Margriet te laten functioneren.

Taken en verantwoordelijkheden:

Lees verder...
Wil jij ook een officiële RKSV Margriet bidon? 27-8-2020
Beste Margrieters, 
In de tijd van Corona is het erg belangrijk dat je let op je gezondheid. Vaak je handen wassen, afstand houden, in je elleboog hoesten, etc, etc.

Drinken uit dezelfde bidon als je teamgenoot,  kan nu natuurlijk ook niet. Daarom hebben we nu voor het eerst een RKSV Margrietbidon.

Deze is te koop voor 5,- en als jij je naam erop zet ben je helemaal Coronaproof bezig!

Je kunt deze bidon kopen aan de bar of bestellen bij Rina Wolters en Margret van den Berg. Een e-mail sturen naar pascal.van.druten@rksvmargriet.nl kan ook.

Er is vooralsnog een beperkte oplage. Dus ben er snel bij.

Namens het bestuur,
Pascal van Druten
Lees verder...
Wie kun je benaderen? 15-8-2020
Beste trainers en leiders,
Het seizoen gaat starten en dan is het fijn om een aanspreekpunt te hebben. Binnen Margriet hebben we de volgende coördinatoren en tevens eerste aanspreekpunten:

Ruud Pigmans voorzitter seniorencommissie: 3-4-5-6-7-8-9-Dames en Zaterdag 1
Tel: 0648021219

Henk Bosch coördinator Technische Commissie Margriet 1
Tel: 0651666782

Willem van Hintum coördinator Technische Commissie Margriet 2
Tel: 0642082578

Jeugdcommissie coördinator JO19 -JO17
Ron de Vries Tel: 0641898330 / Joop Wolters Tel: 0621535862

Richard Valk coördinator JO15
Tel: 0611843699

Jan van Leest coördinator JO14
Tel: 0641424075

Coen Oomens coördinator JO13
Tel: 0615826454

Karin Kuijpers coördinator JO12
Tel: 0646255669

Jeugdcommissie coördinator mini's en JO8 t/m JO11
Ron de Vries Tel: 0641898330 / Joop Wolters Tel: 0621535862

Rina Wolters coördinator meisjes
Tel: 0637402216

Ronny van Dijk Hoofd Jeugdopleidingen
JO19.1 - JO17.1 - JO17.2 - JO15.1 - JO14.1 - JO13.1 - JO13.2 - JO11.1 - JO11.2 - JO10.1 - JO10.2 - JO9.1 - JO9.2 - JO8.1 -  JO8.2
Tel: 0629384535

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Jubilarissen Margriet 2019-2020 3-8-2020
Beste Margrieters,

Doordat we de afgelopen maanden volledig op slot waren door het virus kon de huldiging van de jubilarissen niet doorgaan. Natuurlijk gaan we deze feestelijke gebeurtenis alsnog plaats laten vinden. Dit doen we dan tegelijk met de jubilarissen van het seizoen 2020-2021.

De jubilarissen van het seizoen 2019-2020 zijn:
Lees verder...

Nieuws Covid-19

Trainingschema met ingang van 31 maart 27-3-2021


Beste trainers, spelers en ouders,
Doordat de avondklok per 31 maart verzet wordt naar 22.00 uur is het  trainingschema  aangepast. Kijk voordat je gaat trainen of er wijzigingen zijn voor jouw team. Alle richtlijnen die eerder zijn afgesproken blijven onveranderd van kracht. 

Dit schema is dus geldig vanaf woensdag 31 maart!

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op met Jan van Leest of Pascal van Druten.

Bestuur
RKSV Margriet

Lees verder...
Update Corona maatregelen n.a.v. persconferentie van 23 februari jl. 24-2-2021
Beste Margrieters,
Gisteravond zijn een aantal aanpassingen op de overheidsmaatregelen aangekondigd. Voor ons van belang is dat sporten in teamverband tot de leeftijd van 27 jaar weer mogelijk is. Dit kan met ingang van woensdag 3 maart en ons uitgangspunt is dat alle leden tot die leeftijd weer de mogelijkheid moeten krijgen om te kunnen trainen.
Wij zullen ons de komende dagen beraden hoe wij dit kunnen plannen omdat ook op dit moment de avondklok nog van toepassing blijft. Daarom kan het mogelijk zijn dat er in plaats van twee keer slechts een keer getraind kan worden maar dat is wat wij willen bekijken om daarna tot een goede planning te komen.

Wij laten voor het einde van deze week horen wat de bedoeling is.

Bestuur RKSV Margriet
Lees verder...

NIEUWS SENIOREN

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar

NIEUWS TC

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar