Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

NIEUWS TC

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar

Nieuws Algemeen

Jouw stem is geld waard voor Margriet 19-9-2019
Feestavond Vriendenkring 18-9-2019
Lees verder...
Informatie KNVB Seizoensovergang/ invoeren/uploaden spelers pas foto 28-8-2019
Beste leden,

In onderstaande link vind u informatie van het seizoensovergang wanneer de KNVB het één en ander verwerkt. En wanneer Voetbal.nl wel en niet te raadplegen is. Ook staat er vermeld wanneer u in voetbal.nl de spelersfoto kunt wijzigen.
https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions/articles/9000128052-je-foto-in-de-voetbal-nl-en-knvb-wedstrijdzaken-app

seizoensovergang 

Met sportieve groet,
Ledenadministratie RKSV Margriet

 
Lees verder...
Oproep aan alle Margriet vrijwilligers die geen lid zijn 10-8-2019
Beste vrijwilliger van Margriet, 
Om de communicatie met en tussen alle vrijwilligers binnen Margriet te verbeteren wil ik alle vrijwilligers die nog geen lid zijn van Margriet oproepen om alsnog het lidmaatschapsformulier in te vullen en in te leveren bij het wedstrijdsecretariaat of te mailen naar ledenadministratie@rksvmargriet.nl Als je alleen vrijwilliger bent bij de club is het lidmaatschap gratis. Ben je geen vrijwilliger meer en he je je niet afgemeld zal er een steunend lid contributie in rekening worden gebracht. Verder vriendelijk verzoek om duidelijk op het formulier te vermelden wat je huidige vrijwilligersfunctie is. 

Je kunt een formulier ophalen bij het wedstrijdsecretariaat of het hier downloaden.

Alvast bedankt.
Corné van Rossum
vrijwilligerszaken@rksvmargriet.nl
Lees verder...
Obligatielening 10-8-2019

Beste leden,
In de jaren 2013/2014 is een deel van de inrichtingskosten van ons nieuwe gebouw gefinancierd met de uitgifte van obligaties. Ook u heeft hieraan bijgedragen door de aankoop van één of meer van deze obligaties.

Lees verder...
Koop ook je voetbalschoenen bij onze kledingleverancier! 5-8-2019
Beste Margrieters,

Zoals bekend is 100% Football van Danny Princen uit Den Bosch al jaren de kledingleverancier van RKSV Margriet.

Lees verder...
Sportspreekuur start op 19 augustus 5-8-2019

Beste spelers van RKSV Margriet,
Vanaf maandag 19 augustus zal het sportspreekuur weer starten. Van 18.00 uur tot 19.00 uur is het mogelijk om in de verzorgingsruimte bij kleedkamer 1, een diagnose te laten stellen door de fysiotherapeuten van de praktijk van Cees van der Linden. Tevens krijg je advies hoe om te gaan met je blessure of tips met betrekking tot preventie.

Lees verder...
Vacatures seizoen 2019/2020 25-7-2019
Voor het nieuwe seizoen zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers die onze club willen versterken.
We hebben vacatures voor o.a. Accommodatiebeheer (bestuur), Penningmeester (bestuur), Leden Jeugdcommissie, Trainers/Coaches, Gastheren/-vrouwen zaterdagdienst, Materiaalmannen/-vrouwen, Coördinatoren leeftijdscategorieën, Kantinemedewerkers, Ophalers oud papier en Schoonmakers. Voor meer informatie klik hier.

Wil je wel iets doen voor Margriet, maar zit er geen passende vacature tussen, stuur dan even een mailtje naar vrijwilligerszaken@rksvmargriet.nl. Je kunt altijd iets betekenen voor Margriet
Lees verder...
Gastheren/vrouwen gezocht (Urgent) 24-7-2019
De zaterdagdienst , onze gastheren/vrouwen van Margriet. Ontvangen de uit- en thuisspelende teams en scheidsrechters. Zij voorzien onze gasten van koffie, thee en ranja voor de spelertjes. De mensen van de zaterdagdienst zijn mede het "gezicht" van Margriet.
Het uitlenen van de kleedkamersleutels met behulp van borg behoort tot de taken alsmede een oogje in het zeil houden van het jeugd lokaal en de kleedkamers. Gastvrijheid vinden wij erg belangrijk bij Margriet.
Lees verder...
Word jij assistent scheidsrechter bij JO19-1? 11-6-2019
Beste Margrieters,

Voor het komende seizoen zijn we op zoek naar een assistent scheidsrechter voor JO19.1, het vlaggenschip van de jeugd. Dit team staat onder leiding van hoofdtrainer Maikel Maas en speelt op zaterdagmiddag zijn wedstrijden.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, neem dan contact op met Ronny van Dijk, hoofd jeugdopleidingen van RKSV Margriet.

ronny.van.dijk@rksvmargriet.nl

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
VACATURE Trainer JO19.2 seizoen 2019-2020 11-6-2019
De RKSV Margriet is op zoek naar een trainer voor het selectieteam JO19.2 voor het seizoen 2019-2020.
Ben jij in bezit van een trainersdiploma of bereid deze te halen of heb je aantoonbare ervaring als jeugd- en/ of seniorentrainer wellicht is het trainerschap van JO19.2 dan iets voor jou.
Lees verder...
Scheidsrechterscursus bij Berghem Sport 10-6-2019
Beste Margrieters, 
Graag jullie aandacht voor onderstaand bericht van Berghem Sport: 
 
In september willen wij, Berghem Sport, een cursus verenigingsscheidsrechter organiseren in samenwerking met de KNVB!
Lees verder...
Materiaalman of vrouw worden bij Margriet? 6-5-2019
Lieve Opa’s en Oma’s,
Voetbalt uw kleinzoon of kleindochter bij RKSV Margriet en heeft u wellicht wat meer behoefte aan sociale contacten en gezelligheid? Dan is nu het moment om uzelf aan te melden als vrijwilliger bij onze club. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die graag een steentje willen bijdragen om onze club vlotjes draaiende te houden.
Lees verder...

NIEUWS JEUGD

Bekijk nieuws archief
Leeftijdgrenzen 2019/2020 13-6-2019
Onderstaand een overzicht van de Leeftijdgrenzen en duur van de wedstrijden.

Lees verder...